Norma Euro perforált tartályok - ideális megoldás friss gyümölcsök és zöldségek tárolására - G-240 modell 600 x 400 x 240 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 2-280

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 240 mm
Belső méretek 565 x 365 x 227 mm
Kötet 44 l
Súly 1980 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 45 IP

Tekintse meg Norma Euro perforált tárolóedényeinket, amelyek ideálisak gyümölcsök és zöldségek tárolására. Tartályaink kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami garantálja tartósságukat és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállásukat.

A perforált tárolók lehetővé teszik a szabad légáramlást, ami rendkívül fontos az élelmiszerek tárolásakor. Ennek eredményeképpen a gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és ízüket.

Euro-Norm tartályaink méretei 600 x 400 x 240 mm-esek és 44 literes űrtartalmúak. A legtöbb szabványos raklaphoz kompatibilisek, így a szállítás és a tárolás nagyon egyszerű és kényelmes.

Ezenkívül lehetőség van arra, hogy a tárolóedényeket logókkal vagy jelölésekkel nyomtassuk a vásárló egyedi igényei szerint.

Norma Euro perforált tartályainkkal a gyümölcsök és zöldségek tárolása egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá válik. Meghívjuk Önt, hogy használja ki ajánlatunkat, és csatlakozzon az elégedett vásárlók csoportjához!