Euro Norm perforált tartályok - ideális megoldás gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására - N-220-as modell 600 x 400 x 220 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 2-127

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 220 mm
Belső méretek 570 x 369 x 181/206 mm
Kötet 40 l
Súly 1600 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 50 IP

Örömmel mutatjuk be Euro Norm perforált tartályainkat, amelyek ideálisak a gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására.

Tartályaink kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami garantálja szilárdságukat és tartósságukat. A perforációnak köszönhetően a tárolók kiváló szellőzést biztosítanak, ami hozzájárul ahhoz, hogy a termékek hosszabb ideig frissen maradjanak.

A Norma Euro tárolók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami különösen fontos az élelmiszeriparban. Tartályaink megfelelnek az európai szabványoknak és a HACCP-követelményeknek, ami garantálja a termékek biztonságos és higiénikus tárolását.

Többféle méretű és színű perforált tárolóedényt kínálunk, így Ön személyre szabhatja azokat, hogy megfeleljenek az Ön egyéni igényeinek és követelményeinek. Termékeink emellett teljesen környezetbarátok és újrahasznosíthatók, ami további előny az Ön és a környezet számára.

Arra bátorítjuk Önt, hogy válassza Norma Euro perforált tartályainkat, és biztosítjuk arról, hogy azok még a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek.