Perforált tárolóedények gyümölcsök és zöldségek tárolására 600 x 400 x 190 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 1812.030200

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 190 mm
Belső méretek 565 x 365 x 85/175 mm
Kötet 18 l
Súly 1370 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 92
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Tekintse meg perforált tartályainkat, amelyek ideálisak az élelmiszeripar számára. Tartályaink a legmagasabb minőségű műanyagból készülnek, biztosítva az erőt és tartósságot, miközben könnyűek és könnyen kezelhetők.

A kínálatunkban található perforált tartályok speciális perforációval rendelkeznek, amelyek biztosítják a termékek optimális légáramlását és szellőzését, így azok hosszabb ideig frissek maradnak. Ezen túlmenően a tartályaink könnyen tisztán tarthatók, ami különösen fontos az élelmiszeriparban, ahol magas higiéniai követelményeket támasztanak.

A perforált tárolóedényeket különböző méretekben és színekben kínáljuk, így ügyfeleinknek egyedi igényeiknek és követelményeiknek megfelelő terméket tudunk kínálni. A Norma Euro tartályok megfelelnek a HACCP-nek, így garantálják az élelmiszerek biztonságos és higiénikus tárolását.

Perforált tartályaink teljesen környezetbarátok és újrahasznosíthatóak, ami további előnyt jelent ügyfeleink és a környezet számára. Lehetővé teszik a műanyaghulladék csökkentését és hozzájárulnak a környezet védelméhez.

A perforált tartályok funkcionális és robusztus megoldást jelentenek az élelmiszeripar számára. Könnyebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a termékek tárolását és szállítását. A műanyag csomagolás piacvezetőjeként garantáljuk a magas minőséget és a termékeinkkel való elégedettséget. Válassza a perforált tartályokat, és élvezze az élelmiszeripari termékek megbízható csomagolását.