Perforált tartályok - ideális megoldás a gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására 600 x 400 x 100 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 1080.020000

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 100 mm
Belső méretek 566 x 367 x 85 mm
Kötet 17 l
Súly 1010 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk zárt
PU 88
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Bemutatjuk Euro-Norm perforált tartályainkat, amelyek ideálisak a gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására. Termékeink a legmagasabb minőségű műanyagból készülnek, biztosítva a szilárdságot és tartósságot.

A tárolók perforációval rendelkeznek, amelyek kiváló szellőzést biztosítanak, ami hozzájárul ahhoz, hogy a termékek hosszabb ideig frissen maradjanak. Tartályaink könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami különösen fontos az élelmiszeriparban.

Többféle méretű és színű perforált tárolóedényt kínálunk, így az Ön egyedi igényeihez és követelményeihez igazíthatja azokat. A Norma Euro tartályok HACCP-konformak, így garantálják termékei biztonságos és higiénikus tárolását.

Perforált tartályaink teljesen környezetbarátok és újrahasznosíthatók, ami további előny az Ön és a környezet számára. Minden termékünk megfelel az európai szabványoknak és garantált minőséget biztosít.

Válassza Norma Euro perforált tartályainkat, és biztos lehet benne, hogy azok a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek. Könnyebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a gyümölcsök és zöldségek tárolását és szállítását.