Kisméretű, perforált műanyag tartály gyümölcsök és zöldségek számára - A/A-125 modell 400 x 300 x 125 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 2-193

Termékinformáció


Külső méretek 400 x 300 x 125 mm
Belső méretek 380 x 280 x 115 mm
Kötet 12 l
Súly 620 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 190 IP

A 2-193 perforált tartályok robusztus és praktikus szállítódobozok, amelyeket különféle élelmiszerek, többek között gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására terveztek. Perforált falú kialakításuknak köszönhetően a tárolók jó légáramlást biztosítanak, ami segít megőrizni a termékek frissességét és minőségét hosszabb ideig.

A perforált tárolók tartós műanyagból készülnek, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket a mechanikai sérülésekkel szemben, és könnyen tisztíthatók.

A tárolók ergonomikus fogantyúkkal vannak ellátva, így könnyen hordozhatók és szállíthatók. Ezenkívül a dobozok könnyen raklapokra rakhatók a kényelmes tárolás és a nagyobb mennyiségek szállítása érdekében.

A 2-193-as perforált szállítódobozok ideális választás a gyümölcs- és zöldség-nagykereskedők és -termelők számára. Robusztus és erős felépítésük és perforált tulajdonságaik révén ideálisak a kényes élelmiszerek biztonságos tárolására és szállítására.

Ha Önnek funkcionális és robusztus szállítódobozokra van szüksége gyümölcsök, zöldségek és egyéb élelmiszeripari termékek tárolásához és szállításához, a bekuplast 2-193-as perforált tartályok ideális megoldást jelentenek.