Műanyag áttört tartály - fészerben 600 x 400 x 210 mm


EURO-NORM raklapozható és illeszthető tartály.

Cikkszám. : 2180.010000

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 210 mm
Belső méretek 535 x 340 x 195 mm
Halmozott magasság 85 mm
Kötet 35 l
Súly 2050 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 100
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Belső méretek alulról mérve,
a belső magasság egészben megadva

A 2180.010000 típusú, áttört egymásra helyezhető konténer innovatív megoldást jelent az Ön vállalkozása számára. A legmagasabb minőségű műanyagból készült tároló hosszú időre garantálja a megbízhatóságot, az erőt és a tartósságot.

Az egymásra rakható és fészkelő konténer szabványos, euroszabványos méretekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb, az iparban használt berendezéssel és raklapokkal. Ez teszi ezt a konténert sokoldalúvá és a különböző igényekhez könnyen igazíthatóvá.

Az áttört, egymásra helyezhető és fészkelő konténer 35 literes űrtartalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi kisebb mennyiségű termék tárolását és szállítását. Kialakításának köszönhetően azonban lehetővé teszi a szellőzést és a légáramlást, így ideális olyan termékek tárolására, amelyek megfelelő légmozgást igényelnek, mint például a gyümölcsök és zöldségek.

Az egymásra rakható és egymásba helyezhető tárolóedény könnyen tisztítható és karbantartható, így magas szintű higiéniát biztosít azokon a területeken, ahol használják. Emellett ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárási körülményeknek, ami növeli a hosszú élettartamát és tartósságát.

Ha megbízható és hosszú élettartamú tárolóedényre van szüksége a termékek tárolásához és szállításához, ugyanakkor megfelelő szellőzésre is szüksége van, akkor az áttört egymásra helyezhető és fészkelő konténer az Öné.

Javasolt termékek ebben a kategóriában