Műanyag áttört tartály - fészerben 600 x 400 x 190 mm


EURO-NORM raklapozható és illeszthető tartály.

Cikkszám. : 1880.010000

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 190 mm
Belső méretek 545 x 355 x 105/175 mm
Halmozott magasság 95 mm
Kötet 20 l
Súly 1600 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 110
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Belső méretek alulról mérve,
a belső magasság egészben megadva

Az áttört egymásra helyezhető konténer bevált megoldás a különböző termékek tárolására és szállítására. A legmagasabb minőségű műanyagból készült, így hosszú időn keresztül biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot.

Az egymásra rakható és fészkelő tároló nyitott kialakítása lehetővé teszi a benne tárolt termékek jobb szellőzését, ami hosszabb eltarthatóságot és frissességet eredményez. Emellett lehetővé teszi a gyors és egyszerű tárolási ellenőrzést anélkül, hogy a tartály tartalmát ki kellene venni.

Az egymásra helyezhető és egymásba fészkelő konténer szabványos, euroszabványos méretekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb, az iparban használt berendezéssel és rakodólappal. Ez sokoldalúvá és a különböző igényekhez könnyen igazíthatóvá teszi a konténert.

Az áttört, egymásra helyezhető és fészkelő konténer kapacitása 20 liter, ami lehetővé teszi nagyobb mennyiségű termék tárolását és szállítását. Ezenkívül a kialakítás lehetővé teszi a konténerek stabil egymásra helyezését, ami növeli a raktárban vagy a szállítás során történő felhasználásukat.

Az egymásra helyezhető és fészkelő konténer könnyen tisztítható és karbantartható, így magas szintű higiéniát biztosít azokon a területeken, ahol használják. Emellett ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárási körülményeknek, ami növeli a hosszú élettartamát és tartósságát.

Az áttört, egymásra rakható és fészkelő tároló kék színben kapható, így könnyedén testre szabhatja azt, hogy megfeleljen az Ön üzleti igényeinek. Ha megbízható és tartós tárolóedényre van szüksége a termékek tárolásához és szállításához, az áttört egymásra rakható és fészkelő tárolóedény ideális választás.

Javasolt termékek ebben a kategóriában