Műanyag összecsukható doboz e-kereskedelemhez - Clever-Retail-Box 600 x 400 x 285 mm


Az "EURO-NORM" típusú összecsukható konténer.

Cikkszám. : 2700/003900

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 285 mm
Belső méretek 565 x 365 x 275 mm
Összecsukott magasság 55 mm
Kötet 56 l
Súly 3080 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak teljes
Alul dupla fenék
Fogantyúk nyitott osztott fogantyú
PU 160
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

A Clever Retail Box egy Euro-Norm szabványos méretű, összecsukható szállítótartály, amely ideális az áruk forgalmazásával foglalkozó vállalatok számára. Ezt az innovatív terméket a kényelmes használat, a funkcionalitás és a tartósság szem előtt tartásával tervezték.

A Clever Retail Box a legmagasabb minőségű műanyagból készült, ami garantálja a tartósságát és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását. A tároló külső méretei 600 x 400 x 285 mm, belső kapacitása pedig 56 liter.

A Clever Retail Box összecsukható mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a konténer gyors és egyszerű összecsukását. Ez azt jelenti, hogy amikor nincs használatban, a raktárban tárolható anélkül, hogy sok helyet foglalna. A konténer emellett könnyen tisztítható, így könnyen tisztán tartható.

A Clever Retail Box egy sokoldalúan felhasználható tároló. Ideális élelmiszerek, italok, vegyi anyagok, valamint egyéb áruk tárolására és szállítására. Funkcionalitásának köszönhetően a konténer már számos iparágban, például a logisztikában, a kiskereskedelemben, az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban is megtalálta a helyét.

Ha olyan összecsukható szállítótartályt keres, amely kényelmes használatot és maximális funkcionalitást kínál, a Clever Retail Box az ideális választás. Stabil felépítése, könnyű súlya és összecsukhatósága tökéletes eszközzé teszi az Ön vállalkozásának.

Javasolt termékek ebben a kategóriában