Műanyag összecsukható konténer friss élelmiszerek logisztikájához - extra magas 600 x 400 x 410 mm


Az "EURO-NORM" típusú összecsukható konténer.

Cikkszám. : 4148.014300

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 410 mm
Belső méretek 566 x 367 x 396 mm
Összecsukott magasság 83 mm
Kötet 79 l
Súly 3050 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 104
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

A Clever Fresh Box Extra High egy innovatív, összecsukható szállítótartály, amelyet élelmiszerek és más, különleges körülményeket igénylő termékek tárolására és szállítására terveztek. A tároló a legmagasabb minőségű műanyagból készült a termékek biztonságos és higiénikus tárolása érdekében.

Innovatív kialakításának köszönhetően a Clever Fresh Box Extra High kiváló hőszigetelést biztosít az élelmiszerek megfelelő hőmérsékletének fenntartásához, valamint megvédi azokat a káros külső hatásoktól. Emellett a tároló könnyen tisztítható és fertőtleníthető, így biztosítva a magas szintű higiéniát.

A Clever Fresh Box Extra High kapacitása 79 liter, és magasabb, mint a hagyományos összecsukható tárolók, így nagyobb mennyiségek tárolását teszi lehetővé. A tárolót úgy tervezték, hogy könnyen és ergonomikusan használható legyen, így a termékek tárolása és szállítása hatékonyabbá és ergonomikusabbá válik.

A Clever Fresh Box Extra High könnyen össze- és széthajtható, így helyet takarít meg a tárolás és szállítás során.

Ha tartós, funkcionális és higiénikus szállítótartályt keres élelmiszerek és más, különleges körülményeket igénylő termékek tárolására, a Clever Fresh Box Extra High a tökéletes megoldás az Ön számára!

Javasolt termékek ebben a kategóriában