Clever Fresh Box Advance: Euro-kompatibilis összecsukható szállítótartály 400 x 300 x 120 mm


Az "EURO-NORM" típusú összecsukható konténer.

Cikkszám. : 1254.384600

Termékinformáció


Külső méretek 400 x 300 x 120 mm
Belső méretek 367 x 268 x 108 mm
Összecsukott magasság 36 mm
Kötet 11 l
Súly 830 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 480
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

A Clever Fresh Box Advance egy robusztus és praktikus összecsukható tárolóedény, amely ideális az élelmiszerek szállítására és tárolására. A kiváló minőségű műanyagból készült tároló rendkívül robusztus és ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a változékony időjárási körülményeknek.

A Clever Fresh Box Advance erős falainak és kényelmes fogantyúinak köszönhetően a Clever Fresh Box Advance különféle élelmiszerek, például gyümölcsök, zöldségek, húsok vagy tejtermékek biztonságos tárolását és könnyű szállítását biztosítja. A tároló ideális raktárakban és piacokon való használatra, valamint az áruk boltokba és éttermekbe történő szállítására.

A Clever Fresh Box Advance összecsukható konténer rendkívül könnyen kezelhető. Speciális összecsukó mechanizmusainak köszönhetően gyorsan és egyszerűen össze- és széthajtható, így használaton kívül könnyen tárolható és szállítható a konténer.

A konténer megfelel az Euro-szabványoknak, így számos olyan raktárban és logisztikai csarnokban használható, ahol Euro-szabványok érvényesek. A különböző színekben és méretekben kapható Clever Fresh Box Advance lehetővé teszi a könnyű testreszabást az ügyfelek egyedi igényeinek és követelményeinek megfelelően.

Röviden, a Clever Fresh Box Advance összecsukható konténer megbízható és kényelmes megoldás az élelmiszerek tárolására és szállítására, amely biztosan megfelel a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is.