News

XL méretű konténerek: az új basicline plus nagykonténer sorozat

Az új, 800 x 600 mm alapméretű basicline plus konténersorozat a nürnbergi Fachpackon ünnepelte premierjét.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Új nagyméretű, 800 x 600 mm-es Euro formátumú konténerek egészítik ki az Euronorm sorozatot


A basicline plus sorozat új nagyméretű konténereivel a bekuplast teljessé teszi kiterjedt basicline termékprogramját, amely most már a 200 x 150 mm-es mini konténerektől a 800 x 600 mm-es nagyméretű konténerekig minden Euro-szabványos alapméretet tartalmaz.

A basicline plus sorozat új konténerei 800 x 600 mm-es alapméretekkel helyet kínálnak mindenféle nagyméretű áru szállítására és tárolására. A robusztus nagyméretű konténerek öt különböző magasságban állnak rendelkezésre a különböző alkalmazásokhoz.
 

Nagyméretű konténerek tárolásra és logisztikára


A konténerek széles választékának köszönhetően ideálisak a raktárakban, az intralogisztikában és a modern termelési logisztikában való használatra. A nagyméretű konténerek különböző alapváltozatokban állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Különböző extrákkal is felszerelhetők, mint például rekeszelválasztókkal, vízelvezető nyílásokkal, kivezető nyílásokkal vagy kivezetőfedéllel.

 

A hatékony termelési logisztika érdekében a nagyméretű konténerek opcionálisan futókkal, lábakkal vagy kerekekkel is rendelhetők, és könnyen szállíthatóak kézi emelőtargoncával vagy targoncával. A konténerek a kerekek segítségével kézzel is mozgathatók.