News

varioPallet - az újrahasznosított anyagból készült színes Euro raklap

A bekuplast színes Euro raklapokkal bővíti termékkínálatát.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Az Euro raklap közepes és nehéz rakományokhoz


A sokoldalú varioPallet, amely megbízhatóan bírja a közepes és nehéz terheket, mostantól alapfelszereltségként piros, kék és zöld színben kapható. A bekuplast kiváló minőségű újrahasznosított anyagot használ ennek az Euro-raklapnak a gyártásához, és így kiváló minőségű, színes raklapot kínál vonzó áron.
 

Újrafelhasználható raklapok, pool raklapok, eldobható raklapok - színes és újrahasznosított anyagból készültek.


A vario raklapok újrafelhasználható raklapként és eldobható raklapként egyaránt használhatók. A színes raklapok már első pillantásra megkülönböztethetők, ezért praktikusak zárt medencés rendszerekben vagy különböző árufolyamok címkézésére. A színes műanyag raklapok automatizált rendszerekben szkennerekkel is azonosíthatók.
 

Sokoldalú műanyag raklap intralogisztikához, iparhoz vagy kiskereskedelemhez


A varioPallet nyitott vagy perforált fedélzettel kapható, és kiváló ár-érték arányával és magas funkcionalitásával nyűgöz le. A futók mindkét oldalon megközelítési lejtéssel rendelkeznek a targoncákkal való használathoz. A varioPallet sima felületei nagyon könnyen tisztíthatók, és megfelelnek a legmagasabb higiéniai követelményeknek.

A további opcióknak köszönhetően a raklap testre szabható, hogy megfeleljen az egyedi logisztikai követelményeknek. Ez rendkívül sokoldalúvá teszi, például az intralogisztikában, az iparban, az élelmiszerlogisztikában vagy a kiskereskedelemben. A színes varioPallet alapfelszereltségként 7 mm magas külső peremmel kapható. Opcióként 22 milliméter magas biztonsági perem is rendelhető.

A színes varioPallet zsugorodó sarkokkal is rendelkezik, hogy a csomagolófóliát biztonságosan a helyén tartsa, valamint a fedélzeten található mélyedésekkel a pántoláshoz. A teljes nyomon követhetőség érdekében a raklapok opcionálisan RFID-jeladókkal is felszerelhetők.