News

Új csuklós doboz maximális térfogatcsökkentéssel

A "Clever Retail Box" új konténermagassága több helyet kínál, és a 80 %-os térfogatcsökkenéssel igazi helytakarékossági csoda.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Helytakarékos csuklós doboz tároláshoz és szállításhoz


A bevált "Clever Retail Box" 600 x 400 mm-es alapmérettel mostantól 400 mm-es magassággal és kétrészes, csuklós, csukható fedéllel is kapható. Az új magas tárolóedény rengeteg tárolóhelyet kínál. Használat után a fedeles "Clever-Retail-Box" egyszerűen összecsukható, és a doboz térfogata 80 %-kal csökken. Ez helyet és ezáltal költségeket takarít meg az üres dobozok tárolásakor és visszaszállításakor. A szabadalmaztatott ergonomikus Lift-Lock rögzítővel a "Clever-Retail-Box" kézzel és teljesen automatikusan is pillanatok alatt össze- és kihajtható. A csuklós tároló jelenleg sima aljjal vagy peremes aljjal kapható az egyedi tárolástechnológiai igényeknek megfelelően.
 

Lopásvédelemmel ellátott doboz a biztonságos szállításhoz


A fedlapok reteszelve vannak. Ez megakadályozza, hogy az úgynevezett krokodilfedél egyszerűen benyúljon a dobozba. A csuklós tároló a lopásvédelem érdekében hálós fogantyúval is rendelkezik, és pecséttel is rögzíthető. A nyitott tároló fedőlapjai a helytakarékosság érdekében szorosan illeszkednek a tárolóhoz.