News

Megoldások az online kiskereskedelem számára

A helyhez kötött kiskereskedelem nehéz időszakai kreatív megoldásokat igényelnek. A bekuplast szállítótartályok széles választékát kínálja közvetlenül az ügyfélhez történő szállításra.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A jelenlegi gazdasági helyzet mindenki számára komoly kihívást jelent. Ugyanakkor lehetőséget is jelent arra, hogy új utakat járjunk be: Legyen szó akár az online kiskereskedelem kiterjesztéséről, akár az áruk házhoz szállításáról, amely a bolti kiskereskedelmet egészíti ki. Bemutatunk egy válogatást az online kiskereskedelem különböző megoldásaiból.

Forgatható egymásra helyezhető tárolók élelmiszerekhez

A bekuplast funkcionális, egymásba rakható tárolók ideálisak az online élelmiszer-kiskereskedelemhez. A tárolók speciális lekerekített nyílásokkal rendelkeznek, amelyekbe három hordtáska akasztható. Az online megrendelt árukat a dobozba szedik, a vásárló házához szállítják, és a hordtáskában adják át. A visszaszállításhoz az üres konténereket helytakarékosan egymásba rakják.


Összecsukható doboz friss élelmiszerek logisztikájához és vásárlásához

A Clever-Fresh-Box advance kifejezetten a gyümölcsök és zöldségek kíméletes szállítására lett kifejlesztve. Az ergonomikus Lift-Lock rögzítővel a doboz használat után könnyen összecsukható. Ezáltal a doboz térfogata 84 %-kal csökken. Okos megoldás nem csak a friss élelmiszerek logisztikájához, hanem házhozszállításra szánt bevásárlódobozként is.


Összecsukható doboz 80 %-os térfogatmegtakarítással

A Clever Retail Box ideális az online kiskereskedelem belső és külső logisztikájához, mivel 400 mm-es teljes magasságával rengeteg tárolóhelyet kínál, és emellett igazi helytakarékossági csoda. Használat után a Clever Retail Box kézzel vagy teljesen automatikusan összecsukható. Ezáltal a térfogat 80 %-kal csökken, az üres dobozok pedig hely- és költségtakarékosan tárolhatók és visszaszállíthatók. Az összecsukható tároló kétrészes, csuklós fedéllel rendelkezik az áruk védelme érdekében.