News

Intralogisztikai sorozat "contecline" kibővítve

A bekuplast bővíti "contecline" intralogisztikai sorozatát. A program újdonsága egy túlméretes konténer sorozat és egy tálca.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A meglévő 600 x 400 mm-es konténercsaládot 270, 320 és 400 mm-es magasságú túlméretes konténerrel, valamint tálcával egészítik ki. A "contecline" sorozat valamennyi termékét kifejezetten a miniládákhoz és a shuttle rendszerekhez fejlesztették ki. A "contecline"-t alacsony súlya és nagy teljesítménye jellemzi. A "contecline" körbe-körbe zárt talpa akár 50 kg-os teherbírásával és a problémamentes folyamatokhoz ideális futási tulajdonságokkal nyűgöz le.
 

Túlméretes konténerek rugalmas rekeszbeosztással

Az új túlméretes konténerek mérete 650 x 450 mm. Ezért 600 x 400 mm alapméretű kartondobozok tárolására is alkalmasak. A "contecline" túlméretezett konténerek integrált térelválasztó rendszerrel vannak felszerelve a kisebb áruk tárolásához és szállításához. A masszív fröccsöntött válaszfalak igény szerint 1/2-1/12 arányban oszthatók. Ezek a konténer oldalfalain és alján található szabványos nyílásokba illeszthetők. A biztonságosan rögzített válaszfalak nem csúsznak el, és szállítás közben nem okoznak zörgő hangokat.

A túlméretes konténerek négy zárt fogantyúval rendelkeznek. Opcionálisan ergonomikus nyitott fogantyúkkal is kaphatók, és megkönnyítik a munkát ott, ahol kézi mozgatásra van szükség.

A nagyméretű konténerek a magasraktárakban való használathoz az aljzaton és az oldalfalakon vízelvezető lyukakkal is kaphatók. Az oldalfalak esetében a VdS vagy az FM Global irányelveknek megfelelő vízelvezető lyukak közül lehet választani.
 

Tálca tökéletes futási tulajdonságokkal

A tálca alapméretei 638 x 424 mm. A tálcában szállítható és tárolható a nem szállítható áru. A körkörösen zárt alap itt is optimális szállítási tulajdonságokat biztosít. A tálca az aljzaton lévő vízelvezető lyukakkal vagy anélkül is kapható, és opcionálisan négy szerszámon belüli címkével is felszerelhető.

 

Átfogó termékválaszték az intralogisztikához

A "contecline" sorozat tartályai és tálcái megfelelnek a modern szállító- és tárolástechnika minden követelményének. A kibővített termékprogram, amely most a LogiMAT-on ünnepli premierjét, a következőket foglalja magába

  • 600 x 400 mm alapméretű konténerek 220 mm, 270 mm és 320 mm magasságban
  • 650 x 450 mm alapméretű, 270 mm, 320 mm és 400 mm magasságú túlméretes konténerek. és egy
  • 638 x 424 mm alapméretű tálcát

A fogantyúk, rekeszelválasztók és vízelvezető nyílások változatainak széles skálája lehetővé teszi az alkalmazási területtől függő, személyre szabott megoldásokat.

Újrahasznosított anyagból készült tartályok

Minden tartály és a tálca szűz PP (polipropilén) vagy kiváló minőségű BQC (bekuplast minőségi vegyület) anyagból kapható. A BQC vegyület egy kiváló minőségű másodlagos nyersanyag, dokumentált és tesztelt tulajdonságokkal, és fenntartható alternatívát jelent a szűz anyag felhasználásával szemben.

contecline - Túlméretes konténerek különböző kivitelben és tálcákkal

A contecline túlméretes konténerek 270, 320 és 400 mm magasságban kaphatók.

A contecline termékcsalád tálcáinak alapmérete 638 x 424 mm.