News

Intralogisztikai konténer contecline először kompakt változatban

A tömörített "contecline compact"-al a bekuplast először ötvözi a merev miniládás konténerek tervezési előnyeit az összecsukható konténerek logisztikai előnyeivel.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A "contecline" konténersorozatot kifejezetten a kis alkatrészraktárak és ingázó rendszerek számára fejlesztették ki. A "contecline compact" új, tömörített változata különleges tulajdonsággal rendelkezik: a "contecline compact" modell térfogata 70%-kal csökkenthető, így a konténerek tárolása és szállítása során helytakarékosabbá válik. A tömörített konténer egyszer teljesen automatikusan feláll a miniládában való használathoz. A felállítás után az intralogisztikai konténer oldalfalai teljesen biztonságosak. A helytakarékos összenyomható konténer merev miniládás konténerré válik. A stabilitás, a teherbírás és a manőverezhetőség tekintetében az összecsukható változat egyenrangú a merev "contecline" konténerrel.

Helytakarékosság, költségcsökkentés

A "contecline compact" vonzó megoldást jelent a logisztikai szolgáltatók és a nemzetközi tevékenységet folytató ügyfelek számára. A tömörített konténer egyértelmű logisztikai előnyöket kínál. Az összehajtogatott konténerek térfogata 70 %-kal kisebb. Ez csökkenti a szállítási költségeket. A megtakarítási potenciál jelentős, különösen hosszú szállítási útvonalak és nagy konténermennyiségek esetén, mint például egy új kis alkatrészraktár létrehozásakor.

Kevesebb térfogat = kevesebb CO2

A "contecline compact" konténer környezetbarát is. Egy merev konténerrel összehasonlítva a kompakt intralogisztikai konténer szállítása csak a teherautó-utak 1/3-át igényli, és jelentősen csökkenti a klímakárosító CO2-kibocsátást és a szennyezőanyag-kibocsátást.

A kompakt intralogisztikai konténer klímasemleges kivitelben is kapható.

A "contecline compact" kérésre klímasemleges kivitelben is kapható. a bekuplast a ClimatePartnerrel együttműködve minden terméket klímasemleges kivitelben kínál ügyfeleinek. Ha az ügyfél klímasemleges termék mellett dönt, akkor a gyártási folyamat során nem elkerülhető CO2-kibocsátás kompenzálásra kerül. A CO2-kiegyenlítés a nemzetközi szabványoknak megfelelően auditált és tanúsított éghajlatvédelmi projektek támogatásával valósul meg. A klímasemleges termékek a "ClimatePartner" "klímasemleges" címkéjéről ismerhetők fel.

bekuplast a LogiMAT-on - 4. csarnok - 4C05 stand