News

Innováció a friss termékek logisztikájában

A "Clever-Fresh-Box advance" révén a bekuplast a gyümölcs- és zöldségtartályok új generációját kínálja.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Helytakarékos összecsukható dobozok gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására


A bekuplast évek óta fejleszt és gyárt csuklós konténereket a friss élelmiszerek logisztikájához. Ezt a tapasztalatot építették be az újClever-Fresh-Box advance konténer sorozat termékfejlesztésébe.

A csuklós konténer 600 x 400 mm-es alapméretekben, háromféle magasságban (120, 180 és 230 mm) kapható, és természetesen kompatibilis a piacon lévő egyéb szabványos rendszerekkel.
 

Könnyen megtakarítható a tárolási hely és a szállítási költségek akár 84%-os térfogatcsökkenéssel


Összehajtogatva a Clever-Fresh-Box advance akár 84%-os térfogatcsökkenést eredményez. A kifinomult sarok- és talpkialakításnak köszönhetően a tárolók könnyebben egymásra rakhatók és rendkívül rugalmasak. A Clever-Fresh-Box advance speciális perforációja a friss termékek optimális szellőzését is biztosítja. Annak érdekében, hogy a gyümölcsök és zöldségek szállítása és tárolása különösen kíméletes legyen, minden felület sima és éles élek nélküli.

Kérésre a tartály hosszú oldalára egy formába épített címke is elhelyezhető. Az olyan okos részletek, mint az ergonomikus Liftlock zárószerkezet, a fólia rögzítésére szolgáló integrált kampók és a heveder rögzítésére szolgáló hornyok teszik teljessé a Clever Fresh Box advance funkcionális koncepcióját.
 

Könnyen tisztítható és élelmiszer-biztos tartályok


Az összecsukható tartályok nagyon könnyen tisztíthatók, és mosás és szárítás után alig marad bennük víz. Teljesen automatikusan, villámgyorsan össze- és széthajthatóak, ezért automatizált folyamatokhoz is ideálisak.

A Clever-Fresh-Box előretolt Lift-Lock rögzítővel

Stabil sarokszerkezet nagy terheléshez

Sima felületek a gyümölcsök és zöldségek kíméletes szállításához