News

contecline - Konténerek intralogisztikához, miniládákhoz és shuttle rendszerekhez

A bekuplast új konténersorozatot mutat be kifejezetten az intralogisztikához: a contecline!

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Contecline konténer sorozat az intralogisztika és a kis alkatrészraktárak számára testre szabva


Az új contecline konténersorozatot kifejezetten a kis alkatrészraktárak és ingázórendszerek számára fejlesztették ki. Már a név is elárulja, hogy hol rejlik a contecline erőssége: a "szállító- és tárolástechnika" területén.

 

Konténerek a modern szállító- és raktártechnikához


A contecline a modern szállító- és raktártechnika követelményeihez van igazítva, és kifinomult kialakításával nyűgöz le. A konténerek körbefutó, zárt peremű alappal vannak felszerelve, amely legfeljebb 50 kg-os terhelésekhez van kialakítva. Ennek a speciális alapszerkezetnek köszönhetően a tartályok ideális futási tulajdonságokkal rendelkeznek, és különösen csendesek a szállítószalagokon történő szállítás során. A stabil, duplafalú sarokszerkezet az íves területeken is biztosítja a folyamat zavartalan lefolyását a szállítószalagokon.

A magasraktárakban való használathoz a konténerek a nemzetközi tűzvédelmi előírásoknak megfelelően az alapban és az oldalfalakban vízelvezető nyílásokkal is rendelhetők. Az oldalfalak esetében a VDS vagy az FM Global irányelveknek megfelelő vízelvezető nyílások közül választhat.

Rugalmas rekeszes felosztású konténerek


A contecline intralogisztikai konténerek alapfelszereltségként beépített osztórendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az egyes rekeszek felére-nyolcadára történő felosztását. Az osztóelemek a konténer rögzítőnyílásaiba illeszkednek, és szállítás közben nem csúszhatnak el, illetve nem okozhatnak zörgő hangokat.

 

Szűz anyagból (PP/polipropilén) és kiváló minőségű újrahasznosított anyagból (vegyület) kapható.


A contecline konténerek alacsony önsúlyúak és lenyűgözőek a legjobb teljesítményükkel. A 600 x 400 mm-es alapméretekkel ezek az intralogisztikai tartályok más Euronorm tartályokkal is kompatibilisek. A contecline jelenleg háromféle magasságban kapható: 220 mm, 270 mm és 320 mm. Minden konténer kapható PP szűz anyagból (polipropilén) vagy alternatívaként kiváló minőségű BQC (bekuplast minőségi vegyület) anyagból, amely fenntartható és vonzó árú alternatívát jelent a szűz anyaggal szemben.