News

Az új "varioPallet" Euro raklap többféleképpen használható

Az újonnan kifejlesztett "varioPallettel" a bekuplast egy sokoldalú, 120 x 80 cm-es euróméretű műanyag raklapot dob piacra.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Euro raklap a kiskereskedelem, az intralogisztika, az ipar és az élelmiszer-logisztika számára


A varioPallet egy igazi mindenes. Perforált és zárt kialakítású fedélzetével ez a műanyag raklap ideális mind az élelmiszeripari, mind a nem élelmiszeripari alkalmazásokhoz.

A varioPallet számos kiegészítő funkcióval testre szabható, hogy megfeleljen az egyedi logisztikai követelményeknek, például az intralogisztika, az ipar, az élelmiszer-logisztika vagy a kiskereskedelem számára. A raklap például opcionálisan különböző kivitelű biztonsági peremmel, nehéz terhekhez acél megerősítéssel vagy csúszásgátlóval is rendelhető.
 

Higiénikus műanyag raklap - alkalmas a gyógyszer- és élelmiszeripar számára.


A varioPallet a higiénia és a stabilitás tekintetében is mércét állít. Megfelelő elhelyezés esetén nincsenek kotorónyílásai, így sem szennyeződés, sem víz nem tud összegyűlni rajta. Ezáltal a varioPallet különösen könnyen tisztítható, és megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek.