Virágszállító konténerek - milyen előírásoknak kell megfelelniük?

Created by Monika Sojka | |   Kertészet
Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Gyengéd, igényes és nagyon gyakran .... megbocsáthatatlan bármilyen, de semmiképpen sem hibázó. Így jellemezhetők néhány egyszerű szóval a virágok és más, szállításra szánt növények. Ön ebben az ágazatban dolgozik, és többek között az ilyen termékek szállítása a vállalkozóknak vagy közvetlenül a végfelhasználóknak a feladata? Tudja meg, hogyan kell megközelíteni ezt a kérdést, hogy termékei biztonságosak, kiváló állapotban legyenek, és szépek és egészségesek maradjanak - még jóval azután is, hogy megérkeztek a rendeltetési helyükre.

Hogyan szállítja az élő és vágott virágokat?

Az ilyen növények szállításának pontos megközelítését a típusuknak, és így mindenekelőtt az egyes fajok követelményeinek kell diktálnia. Ha élő virágokról van szó (például cserepekben) - érdemes nem elfelejteni, hogy a rakodóteret úgy kell biztosítani, hogy a föld ne folyjon ki. Vágott virágok esetében viszont úgy kell elrendezni őket, hogy csökkentsük a törés és egyéb sérülés kockázatát. A talajnak, amelybe az élő növényeket ültetik, kellően nedvesnek kell lennie. Ezzel szemben a vágott virágok túlnyomó többségének nincs szüksége vízre a szállítás során (feltéve, hogy a szállítás rövid).

Hogyan biztosítható a szállított növények hosszú élettartama - nem csak konténerekkel?

A fent említett szempontok mellett a megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartására is ügyelni kell. A különböző fajok eltérő körülményeket igényelnek. Ezért ezeket a paramétereket az adott növényekhez kell igazítani. Közös bennünk, hogy a túlnyomó többség az inkább alacsony hőmérsékletet (10 és 15 Celsius-fok között) és a viszonylag magas páratartalmat kedveli. Ha a növényeket túl alacsony hőmérsékleten szállítjuk, az gátolhatja növekedésüket, a túl magas hőmérséklet pedig kiszáradáshoz vezethet.

A hőmérséklet és a páratartalom megfelelő - hogyan tovább? A másik kulcsfontosságú tényező természetesen a vágott virágok, élő virágok és egyéb növények tárolására szolgáló konténerek, amelyek nemcsak a szállítandó választékot védik, hanem magát a szállítást is sokkal gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik.

Milyen tárolókat használjunk a növények szállításához?

A konténerek kiválasztásához és kerti ládák amelyeket a virágok és növények csomagolásakor és szállításakor használnak, többféleképpen lehet megközelíteni.

  • Először is - vegyük figyelembe az utazási időt. Ha az viszonylag rövid - a páratartalom és a hőmérséklet nem fog olyan nagy szerepet játszani, és következésképpen mind perforált dobozokban, mind teljes konténerekben szállíthatja őket.
  • Másodszor - igazodjon a növények típusához és igényeihez. Ha cserepes virágokat szállít, győződjön meg róla, hogy elég szorosan vannak csomagolva, hogy ne mozogjanak az utazás során. Ha főként palántákról van szó - használhat speciálisan erre a célra kialakított palánták számára kialakított tálcákat és így tovább.
  • Harmadszor - vegye figyelembe a szállítmányok méretét. Ha nagyobb mennyiséget fog szállítani, és a virágszállító konténereket "egymásra rakja". - mindenképpen figyeljen a magasságukra.

Bevált megoldásokat keres? Fedezze fel a bekuplast virágszállító ládákat és konténereket.

A különböző növények (vágott és élő virágok) biztonságos és kényelmes szállításához szükséges konténerek teljes választékát kínáljuk. ez az oldaloldalon megtekintheti a rendelkezésre álló választékot. Ha támogatásra van szüksége - kattintson idehogy beszéljen egyik tanácsadónkkal.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist