Új megoldásokkal kiegészített Contecline intralogisztikai sorozat

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A bekuplast bővíti "contecline" intralogisztikai sorozatát. A termékcsalád újdonsága a túlméretes konténerek és tálcák sorozata.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A meglévő 600 x 400 mm-es konténersorozatot 270, 320 és 400 mm-es magasságú túlméretes konténerrel és tálcával egészítik ki. A contecline sorozat valamennyi termékét kifejezetten a miniládákhoz és a shuttle rendszerekhez fejlesztették ki. A contecline konténereket alacsony önsúly és nagy teljesítmény jellemzi.

Túlméretes konténerek rugalmas felosztással

Az új túlméretes konténerek mérete 650 x 450 mm. Ezáltal 600 x 400 mm alapméretű kartondobozok tárolására is alkalmasak. A kisebb áruk tárolásához és szállításához a "contecline" túlméretes konténerek integrált térelválasztó rendszerrel vannak felszerelve. A masszív, fröccsöntött válaszfalak igény szerint 1/2-1/12-es felosztást tesznek lehetővé. Ezek a konténer oldalfalain és alján lévő szabványos nyílásokba illeszthetők. A biztonságosan rögzített válaszfalak nem mozdulnak el, és szállítás közben nem csapnak zajt.

A túlméretes konténerek négy zárt fogantyúval rendelkeznek. Opcióként ergonomikus nyitott fogantyúkkal is kaphatók, és megkönnyítik a munkát ott, ahol kézi mozgatásra van szükség. A nagyméretű raktárakban való használathoz a túlméretes konténerek az aljzaton és az oldalfalakon vízelvezető lyukakkal is kaphatók. Az oldalfalak esetében a VdS vagy az FM Global irányelveknek megfelelő vízelvezető nyílások közül lehet választani.

Tálca kiváló futási jellemzőkkel

A tálca alapmérete 638 x 424 mm. A tálca nem szállítható áruk szállítására és tárolására használható. A tálca az alján lévő vízelvezető nyílásokkal vagy azok nélkül is kapható, és opcionálisan négy szerszámon belüli címkével is felszerelhető.

Újrahasznosított anyagból készült tartályok

Minden tartály és tálca kapható szűz PP (polipropilén) vagy bekuplast minőségi vegyületből (BQC). A BQC vegyület egy kiváló minőségű másodlagos nyersanyag, amely dokumentált és bizonyított tulajdonságokkal rendelkezik, és fenntartható alternatívát kínál a szűz anyag felhasználásával szemben.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist

A contecline sorozat tálcáinak alapmérete 638 x 424 mm.

Tace z serii contecline mają podstawowy wymiar 638 x 424 mm

contecline - Túlméretezett konténerek különböző változatokban és tálcákon

contecline - Pojemniki ponadgabarytowe w różnych wariantach oraz taca

A túlméretezett contecline konténerek 270, 320 és 400 mm magasságban kaphatók.

Ponadgabarytowe kontenery contecline są dostępne w wysokościach 270, 320 i 400 mm