Tároló dobozok minden igényre

|   Tárolás

Egy raktár hatékony működésének alapja a helyiség megfelelő szervezése a rend fenntartása és a raktárban tárolt nagy mennyiségű termék kezelése érdekében.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A tárolt áruk helyes elosztása biztonságos munkakörülményeket teremt, és biztosítja, hogy a raktár hatékonyan - azaz eredményesen és zökkenőmentesen - működjön. Ez azonban nem lenne lehetséges a megfelelően kiválasztott konténerek nélkül, amelyek nagy előnye a sokoldalúságuk és az egyes raktárak egyedi igényeihez való alkalmazkodóképességük.

Mit lehet tárolni a tárolódobozokban?

A válasz: nagyjából mindent. A legkisebb tárgyaktól, mint a szögek vagy csavarok, a nagyméretű elektronikus vagy mechanikus alkatrészekig mindent elfér egy tárolódobozban. A palackozott italoktól a friss húsig, kenyérig és zöldségig. A neves konténergyártók kínálatában a vásárló egyaránt talál olyan tárolódobozokat, amelyek szigorúan az ő igényeihez igazodnak, valamint olyanokat, amelyek változatosabb választék tárolására szolgálnak.

A sokféle típusban kapható műanyag tárolódobozok széles választéka - köztük tároló- és szállítódobozok, fiókok elválasztóval, eurokonténerek, összecsukható műanyag konténerek vagy dokumentumok szortírozására és tárolására szolgáló dobozok - nemcsak a hatékony tárolást garantálja, hanem megfelelően védi a tartalmat a sérülésektől vagy a szennyeződésektől is.

A szerszámoktól az elektronikáig

A műanyag tárolódobozok számos előnnyel rendelkeznek: tartósak, hosszú élettartamúak, könnyen tisztíthatók és kezelhetők, valamint funkcionálisak. Bármilyen terméktárolást igénylő térben használhatók: akár egy szomszédos garázsban, akár egy nagy, magas polcos raktárban.

A tárolódobozok szerszámok tárolására és olyan apróságok gyűjtésére használhatók, mint a csavarok, szögek, horgony alátétek stb. A színes tárolódobozok megkönnyítik a tárolt tárgyak típusának és méretének megfelelő elkülönítést, és kialakításuknak köszönhetően egymásra helyezhetőek (rakásolhatóak), így értékes helyet takarítanak meg.

A bekuplast a KLT-VDA konténereket az autóipari műhelyek és az autóipar számára kínálja a kis alkatrészek tárolására, tárolására és szállítására. Ezek ESD változatban is kaphatók, amelyet az jellemez, hogy képes elvezetni az elektrosztatikus töltéseket. Ez azt jelenti, hogy az eszközök és elektromos kis alkatrészek - nem csak az autóipari alkatrészek - tárolhatók bennük anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy a szállítás vagy tárolás során fellépő elektromos túlfeszültség tönkreteszi az értékes tartalmat.

Garantált frissesség

A kenyér, a gyümölcsök és zöldségek vagy a virágok tárolásának és szállításának olyan körülmények között kell történnie, amelyek megakadályozzák, hogy ezek a termékek idő előtt elveszítsék frissességüket. A megfelelő tárolóedények biztosítása legalább a csata felét jelenti.

A friss termékek tárolására szolgáló doboz perforált falakkal rendelkezik, hogy a levegő keringhessen. Rendkívül fontos a megfelelő anyagok kiválasztása is, amelyek nemcsak a tárolódobozok hosszú élettartamát és szilárdságát garantálják, hanem megkönnyítik a tisztántartást és a megfelelő higiéniát is. A Bekuplast tárolók válogatott, kiváló minőségű, élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett anyagokból (HDPE) készülnek, amelyek garantálják a deformációval és repedésekkel szembeni ellenállást. A műanyag tárolódobozok megerősített sarkai csökkentik a szállítás közbeni sérülések kockázatát, és tökéletesen alkalmasak egymásra helyezésre, kiküszöbölve a sérülés kockázatát egymásra rakáskor. A megengedett hőmérsékleti tartomány széles skálája lehetővé teszi, hogy a hűtött termékek és a forró, közvetlenül a sütőből származó pékáruk is gond nélkül szállíthatóak legyenek.

Törékeny, de biztonságos

Az üveg rendkívül sérülékeny anyag. Sajátos, rendezetlen atomszerkezete azt jelenti, hogy már egy enyhe ütközés is sérülést okozhat, és a folyékony tartalom kiömlését eredményezheti. Ezért az italipar (ásványvíz, szénsavas italok, sör és alkohol) megfelelő terelődobozokat használ, amelyek elválasztják egymástól az egyes palackokat, és megakadályozzák, hogy azok szállítás és tárolás közben összeütközzenek. A tervezők arra is ügyeltek, hogy az ömlesztett tárolók kényelmesek és könnyen kezelhetők legyenek, ezért többek között ergonomikus fogantyúkkal és megerősített sarkokkal látták el őket, amelyek megakadályozzák, hogy a műanyag megrepedjen egymásra helyezéskor.

Hús a tárolóban

A fogyasztók egészségét veszélyeztetheti a szennyezett vagy romlott hús fogyasztása - ezért az ilyen élelmiszerek termelőinek és szállítóinak nagy felelőssége van az optimális tárolási és szállítási feltételek fenntartásában. A speciális műanyag tárolóedények szállítói felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak.

Minden bekuplast húsdoboz megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, és optimálisan alkalmas a hús, kolbász és egyéb hústermékek szállítására és tárolására. Nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) - egy élelmiszeripari célra engedélyezett műanyagból - készülnek, és az egyszerű tisztításnak köszönhetően megfelelő higiéniai szintet biztosítanak. Ez rendkívül fontos, mivel a húsos ládákat minden egyes szállítás után alaposan ki kell mosni.

Kertészeti tárolók

A Bekuplast konténerek ideálisak a növények szállítására is, így a kertészetben, faiskolákban és kertészeti központokban is bizonyítottak. A gyártó a kertészet számára különböző szállítási konténer-modelleket kínál. A konténerek kiválasztását ebben az iparágban a szállítandó és tárolandó áruk típusa határozza meg. Az évelők, virághagymák és fiatal növények számára készült műanyag kertészeti ládák perforált (áttört) oldalfalakkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a tartalom megfelelő szellőzését és a felesleges víz elvezetését, megakadályozva a rothadást. A műanyag kerti ládák egyedi igényekhez való igazítása is lehetséges a többféle magassági változatnak köszönhetően (90 mm-től 260 mm-ig); ez lehetővé teszi a kis palánták és a kis cserjék szállítását is. A műanyag kerti ládák nagy szilárdságuknak és rendkívüli méretstabilitásuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak egymásra helyezésre, megkönnyítve és optimalizálva ezzel a tárolási és szállítási folyamatokat. A bekuplast termékcsaládban megtalálhatóak a kifejezetten virághagymák öntözéssel történő termesztésére tervezett, méhsejt alakú palántanevelő és vetőtálcák is.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist