Sokoldalú és különböző tartozékokkal - a basicline plus nagyméretű konténersorozat

Növekvő alkatrészválaszték, ingadozó igények, testreszabott gyártás, just-in-time gyártás. Jó, ha rugalmas konténerekre támaszkodhat. Mint a basicline plus nagyméretű konténer sorozat dobozai.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Nagyméretű konténerek raktárakhoz, intralogisztikához és termelési logisztikához


Az XL konténerek széles választékuknak és különféle kiegészítő funkcióiknak köszönhetően ideálisak a raktárakban, az intralogisztikában és a modern termelési logisztikában való használatra. A 800 x 600 mm-es alapméretekkel és öt különböző magassággal a konténerek bőséges helyet kínálnak az áruk szállításához és tárolásához. A megerősített váznak és a sarokszerkezetnek köszönhetően különösen stabilak. Ezenkívül a konténerek egyedileg konfigurálhatók, és így optimálisan alkalmazkodnak az adott alkalmazáshoz. A lehetőségek a különböző rakományokhoz való többféle alapváltozattól (sima, szendvics- vagy peremes) a teljesen zárt oldalfalakon vagy integrált kivehető vagy nyitható oldalfalakon át a szennyeződés elleni védelemhez illeszkedő tartó- vagy csuklós fedelekig terjednek. További előny: a tartályok rugalmasan kisebb rekeszekre oszthatók. Egyszerűen rögzítse az elválasztóelemeket az oldalfalakban lévő nyílásokba - és kész.
 

Sokoldalú felhasználás a nagy tárolókhoz illeszkedő tartozékoknak köszönhetően


Hogyan kell a tárolókat mozgatni? Nem számít, a basicline plus sorozat minden alkalmazási forgatókönyvre megtalálhatja a megfelelő választ. Az XL dobozok csúszkákra, lábakra vagy kerekekre helyezhetők, így bármilyen típusú szállításra alkalmasak - targoncával, raklapos kocsival vagy kézzel. Ez nemcsak a lehető legnagyobb rugalmasságot, hanem a hatékony logisztikai folyamatok legjobb feltételeit is megteremti. A basicline plus sorozat egyébként a fenntarthatóság tekintetében is jó példát mutat. A tartályok polipropilén kopolimerből készülnek, és 100 százalékban újrahasznosíthatók.