News

Reusable Packaging Europe - Egyesület erősíti az újrafelhasználható megoldásokat

A bekuplast nagykövetként csatlakozott a Reusable Packaging Europe egyesülethez.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Erős szövetség az újrafelhasználható szállítási csomagolások és a körforgásos gazdaság érdekében


A Reusable Packaging Europe (RPE) 2020-ban alakult az IFCO SYSTEMS és az Euro Pool System által azzal a céllal, hogy előmozdítsa az újrafelhasználható szállítási csomagolások összevonásával foglalkozó európai szervezetek érdekeit.

A Container Centralen, a WBG-Pooling, a Logifruit és a Tosca négy új taggal bővült. A Haidlmair és a bekuplast vállalatok nagykövetként csatlakoztak a szövetséghez. Az RPE az alapító tagokkal együtt továbbra is a teljesen körforgásos gazdaságért fog kampányolni a "csomagolás mint szolgáltatás" modellekkel.

Az RPE elnöke, Gerjo Scheringa (az Euro Pool System vezérigazgatója) így nyilatkozott: "Az RPE örömmel üdvözli a Container Centralen, a WBG-Pooling, a Logifruit, a Tosca, a Haidlmair és a bekuplast cégeket a Reusable Packaging Europe-ban. Együtt támogatni fogjuk a valódi európai körforgásos gazdaság megvalósítását, és hozzájárulunk ahhoz."

 

Változások a Reusable Packaging Europe igazgatótanácsában


Wolfgang Orgeldinger elnöki és igazgatói tisztségéről való lemondását követően 2021. március 15-i hatállyal számos változás történt az igazgatótanácsban. Gerjo Scheringát az Euro Pool Systemtől az RPE új elnökévé nevezték ki. Az igazgatótanács továbbá kibővült Eric Frankkal (Tosca), Pedro Ballester Fernándezzel (Logifruit) és Roel de Jonggal (Container Centralen), valamint Michael Pooleyval (IFCO SYSTEMS), aki az elnökhelyettesi feladatokat is ellátja.

Cornelius Antort (IFCO SYSTEMS) 2021. március 15-i hatállyal az RPE titkárává nevezték ki. Ezt a tisztséget Frank van Sluis-tól (Euro Pool System) vette át, aki mostantól a titkárhelyettes szerepét tölti be.