Élelmiszer-szállító tartályok - milyen termékekhez használhatók?

Created by Monika Sojka | |   Logisztika

Ha van egyetlen olyan iparág, amelyet a szállítás nagyfokú nehézsége (és ebből következően követelményei) jellemeznek, akkor az minden bizonnyal az élelmiszerek területe. Hogy miért?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Ez 3 kulcsfontosságú szempontot érint. Az első természetesen a többek között a higiéniára és a biztonságra vonatkozó jogszabályok (szállítás steril és tiszta tartályokban). A második az alkalmasság megőrzésével kapcsolatos (beleértve a megfelelő hőmérséklet, páratartalom, fénytől való védelem stb. fenntartását). A harmadik közvetlenül a termékek típusára vonatkozik (méretüknek, súlyuknak és jellemzőiknek való megfelelés). Hogyan segíthet mindebben a megfelelő tárolók kiválasztása? Derítsük ki!

Milyen élelmiszerek szállítására és tárolására alkalmasak a konténerek?

Az élelmiszer-szállító tartályoknak három alapvető feltételnek kell megfelelniük ahhoz, hogy ilyen módon használhatók legyenek: az élelmiszerekkel való érintkezéshez engedélyezettnek kell lenniük, könnyen tisztíthatóknak (automata mosógépek használatával is) és az adott termékkörhöz kell igazodniuk. Az ilyen megoldások ideálisak a következők szállítására:

#1 Ömlesztett termékek

Ezen a területen nemcsak az élelmiszerbiztonság biztosítása, hanem különösen a termékek formájához való alkalmazkodás is rendkívül fontos. Ahogy a név is sugallja, ezek a termékek szabadon áramló termékek, ami természetesen azt jelenti, hogy a szállításukhoz használt dobozoknak csökkenteniük vagy teljesen ki kell küszöbölniük a szennyeződés és a veszteség kockázatát (pl. a kiömlés miatt). Ezért a beépített - gyakran speciális, zárható fedéllel ellátott - tárolók ideálisak erre a feladatra.

#2 Húsipari termékek

Az ilyen típusú konténereket szigorúan a hústermékek adott típusához kell igazítani. Kolbászok, sonkák és hasonló termékek esetében - az EURO-NORM szabvány szerinti hús tárolására és szállítására szolgáló konténersorból származó, perforált dobozok, amelyek biztosítják a levegő keringését, tökéletesek lesznek. Nyers húsok esetében - érdemes megfontolni a szilárd tartályok kiválasztását, amelyek kompatibilisek az automata mosógépekkel, de mindenekelőtt - fenntartják a megfelelő páratartalmat és megakadályozzák a termékek kiszáradását.

#3 Sütőipari és cukrászati termékek

A speciális perforált tartályok vagy ládák ideálisak mindenféle pékáru tárolására és szállítására. Kialakításuknak köszönhetően sikeresen légáteresztőek, aminek köszönhetően a pékáruk sokkal tovább maradnak frissek és fogyasztásra alkalmasak. Ezenkívül (a kartondobozokkal ellentétben) rendkívül tartósak, így újra és újra felhasználhatók. Az élelmiszerek szállítására szolgáló hungarocelldobozok szintén kiváló megoldást jelentenek. Az ilyen típusú termékek nagyszerű választásnak bizonyulnak olyan élelmiszerek esetében, amelyeket megfelelő hőmérsékleten kell tárolni és szállítani, mivel magas hőszigetelési paramétereiknek köszönhetően.

Milyen dobozok működnek jól élelmiszerek szállítására? Javaslatok a bekuplast kínálatából.

Ha Ön a következő üzletágban tevékenykedik élelmiszer-feldolgozással foglalkozik Ha ömlesztett élelmiszer-feldolgozással foglalkozik, válasszon beépített megoldásokat, amelyek további védelmet nyújtanak fedelek és fedelek formájában. Ha az Ön tevékenységének középpontjában a sütőipari termékek állnak - tekintse meg a bekuplast sütőipari dobozokat és ládákat. tekintse meg a sütőipari és cukrászati dobozokat. Ha pedig az Ön érdeklődési területe főként a hús - tekintse meg a hús- és baromfihús-konténerek.

Szeretné tudni, hogy milyen élelmiszer-szállító tartályokat válasszon termékei védelméhez és eltarthatósági idejének meghosszabbításához?

Vegye fel a kapcsolatot a bekuplast márka tapasztalt szakértőivel. Szívesen válaszolunk minden kérdésére, és olyan élelmiszer-szállító tartályok kínálatát kínáljuk Önnek, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön vállalkozásának.

 

A bejegyzés szerzője: Beszélgetés a termékkel:

Monika Sojka - Marketing Specialist