Nagyméretű tárolók és tálcák - új modellek a "contecline" sorozatban az intralogisztikához

|   Bekuplast termékek

A "contecline" sorozat kiegészült egy nagyméretű tárolóval és tálcával. Az új nagyméretű tartályok 270, 320 és 400 mm magasságban kaphatók.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

650 x 450 mm-es alapméretükkel alkalmasak a 600 x 400 mm-es szabványos méretű kartondobozok tárolására. A kisebb áruk tárolására és szállítására a nagyméretű "contecline" konténerek integrált térelválasztó rendszerrel vannak felszerelve. A robusztus, fröccsöntött válaszfalak igény szerint 1/2-től 1/12-ig terjedő felosztást tesznek lehetővé.

A tálca alapméretei 638 x 424 mm. Opcionálisan vízelvezető lyukakkal is rendelhető az alján, és igény esetén négy, a formába épített címkével is felszerelhető.

A "contecline" termékcsalád valamennyi termékét kifejezetten a minilapos és siklórendszerekben való használatra fejlesztették ki. A "contecline"-t alacsony súlya és nagy teljesítménye jellemzi. A tartályok és tálcák jellegzetes, körkörösen zárt minilapos alappal rendelkeznek, amely ideális futási tulajdonságaival győz meg.

BQC - újrahasznosított anyagból készült, kiváló minőségű kompozit.

Az újrafelhasználható műanyag megoldások gyártója a LogiMAT-on nemcsak a megoldások széles választékát mutatja be, hanem tanácsot ad az újrahasznosított anyag BQC (bekuplast Quality Compound) használatáról is. A BQC kompozit egy kiváló minőségű másodlagos nyersanyag, amely dokumentált és tesztelt tulajdonságokkal rendelkezik, és környezetbarát alternatívája a szűz anyagnak.

Innovációk az intralogisztikában: bekuplast konténerek

Fedezze fel velünk a bekuplast innovatív intralogisztikai konténermegoldásait, az iparág egyik meghatározó szereplőjét. A konténerek széles választékát mutatjuk be, köztük nagyméretű modelleket és speciálisan tervezett tálcákat, amelyek megfelelnek a modern tárolórendszerek igényeinek. Tudja meg, hogyan segítik elő a bekuplast technológiák a hatékonyságot és a fenntarthatóságot az újrahasznosított anyagok felhasználásával.