News

Műanyag tároló tálcák - miért van szükséged rájuk?

|   Logisztika

Lapos, mégis tágas. Kicsi, mégis robusztus. Sokoldalú, mégis ideálisan illeszkedik az egyes vállalkozások igényeihez.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Lapos, mégis tágas. Kicsi, mégis robusztus. Sokoldalú, ráadásul ideálisan megfelel az egyes vállalkozások igényeinek. Mik azok a műanyag tárolótálcák, és mely területeken teljesítenek jól? Hadd derítsük ki!

Milyen felhasználási módjai vannak a műanyag tálcáknak a raktárban? Mire használhatók?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolhassunk - először magukról az ilyen típusú megoldások típusairól kell egy kicsit többet mondani. A raktározásra leggyakrabban használt elemek közé soroljuk:

#1 Négyszögletes műanyag tálcák

Ahogy a nevük is mutatja, téglalap alakúak, ami lehetővé teszi hatékony szállításukat és tárolásukat. A legtöbb ilyen termék szabványos méretekkel rendelkezik. A legnagyobb különbségek azonban a töltésükben és az alkalmazott peremek magasságában vannak.

#2 Műanyag tálcák magas peremmel

Ha már a peremekről beszélünk, a legnépszerűbbek a magas peremmel ellátott tálcák, amelyek lehetővé teszik a termékek hatékony és - ami a legfontosabb - biztonságos szállítását. A magas peremek javítják a kényelmet a kezelés, a be- és kirakodás során, de ami a legfontosabb, csökkentik az áruk sérülésének kockázatát.

#3 Laboratóriumi műanyag tálcák

A tálcák külön csoportját képezik a többek között laboratóriumokban használt termékek. Ezek - főként a termékkör sajátosságai miatt - általában speciális töltelékkel rendelkeznek, amelyekbe fiolák és egyéb csomagolások helyezhetők.

Milyen termékekhez használhatók műanyag tálcák?

Természetesen sokkal bővebb azoknak a területeknek a listája, ahol az ilyen típusú műanyag tálcák felhasználásra kerülnek. A fent említett laboratóriumokon kívül a téglalap alakú műanyag tálcák többek között jól beválnak: virágok és palánták, elektronika, élelmiszerek, alkatrészek, csomagolóanyagok és még sok-sok minden más szállítására.

Műanyag tálcákat keres a vállalatában való használatra? Fedezze fel a bekuplast választékot!

Műanyag tálcákra van szüksége a cége által kezelt választék hatékony rögzítéséhez és hatékony szállításához? Akkor látogasson el közvetlenül a ajánlatunkhozahol megtalálja az elérhető termékek (tálcák, dobozok, konténerek és egyéb) teljes listáját. Ha további támogatást szeretne, látogasson el a kapcsolatfelvételi oldalra, és kérjen időpontot tanácsadóinkkal.

 

A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Műanyag tároló tálcák - miért van szükséged rájuk?