Milyen típusú műanyag tartályok léteznek? A bekuplast termékcsalád.

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A műanyag tartályokat különböző típusú áruk tárolására, tárolására, szállítására használják. Tartósnak, kényelmesen használhatónak és funkcionálisnak kell lenniük. Ezért mutatjuk be a bekuplast kínálatát, amely megfelel mindezen követelményeknek.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Műanyag ládák - mit érdemes tudni?

A műanyag ládák az egyik legnépszerűbb megoldás az áruk tárolására és szállítására. Fontos szerepük miatt választásuk nem lehet véletlenszerű. A szállítóládák lehetnek tömörek vagy áttörtek. Az átlátszó modellek megkönnyítik az áruk tárolását, mivel azonnal látható, hogy mi van benne, még akkor is, ha egymásra vannak halmozva. Az egymásra rakható konténerek egyre népszerűbbek, mert sok helyet takarítanak meg. Ha a hely szűkös, választhatja az összecsukható szállítódobozokat. Fontos, hogy a konténerek ergonomikus fogantyúkkal rendelkezzenek, amelyek biztosítják a kényelmes kézi kezelést. Az élelmiszerek szállítására és tárolására szolgáló dobozok esetében azonban fokozottan ügyelni kell arra, hogy azok alkalmasak legyenek az élelmiszerekkel való érintkezésre. Ezért meg kell felelniük a vonatkozó szabványoknak. És mit kínál a műanyag ládák gyártója a gyakorlatban?

Milyen típusú műanyag ládákat ajánlunk a pékségek számára?

Akenyér és más pék- és cukrászati termékekműanyag tárolóedényei funkcionális és biztonságos megoldást jelentenek, amelyeknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy termékei hosszú ideig frissek maradnak. A tárolók élelmiszeripari minőségű műanyagból készülnek, és faluk perforált. Ez biztosítja az optimális légkeringést, így a pékáruk hosszabb ideig frissek maradnak. A tárolók egymásra helyezhetők, így nem foglalnak sok helyet. Ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek, és úgy tervezték őket, hogy automata szállítórendszerekkel lehessen kezelni őket. Végül, de nem utolsósorban könnyen és egyszerűen tisztíthatók.

Milyen típusú műanyag tartályokat ajánlunk a húsok szállításához?

A húsiparra vonatkozó előírások szigorúak, az állati termékek szállítása és tárolása szigorú feltételek mellett kell, hogy történjen. Ez a szállítási, tárolási tartályokra is vonatkozik. Nyilvánvaló, hogy élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezettnek kell lenniük. Nagyon fontos, hogy az anyag, amelyből gyártják őket, higiénikus és könnyen tisztítható legyen. Ezenkívül a falaknak sima felületűnek kell lenniük, amelyek könnyen moshatók. Érdekes, hogy az erre a célra tervezett műanyag húsdobozok jellegzetes kék színűek. Ez biztosítja, hogy ha bármilyen törmelék kerülne belsejébe, az azonnal látható legyen.

Milyen típusú műanyag tárolókat ajánlunk a gyümölcsök és zöldségek számára?

Agyümölcsök és zöldségek tárolására szolgáló tárolóknak biztosítaniuk kell, hogy teljes mértékben védve legyenek, megakadályozva a szállítás közbeni összetörést. Az előző javaslatokhoz hasonlóan élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezettnek kell lenniük - erre a célra HDPE polietilént használnak. Az ilyen típusú tárolóedények fala perforált, hogy megkönnyítsék a szellőzést, így a termék nem romlik meg gyorsabban. Általában a dobozok a tartalmukkal együtt nehezek, ezért erősnek, stabilnak, teherbírónak kell lenniük. Ha megfelelnek ezeknek a feltételeknek, akkor biztonságosan egymásra helyezhetők, ezáltal helyet takarítanak meg.

Milyen típusú műanyag tárolókat ajánlunk italokhoz, sörökhöz és palackokhoz?

Speciális felhasználásra vannak terelődobozok, pl. ásványvíz, italok, sörök számára. Ezeket a sörfőző- és palackozóipar számára tervezték, és az jellemzi őket, hogy a palackok sérülésveszély nélküli szállítását lehetővé tevő válaszfalakkal is fel vannak szerelve. A sörösrekeszek esetében a termék bemutatására szolgáló változatok is rendelkezésre állnak. Ezenfelül kézi fogantyúkkal rendelkeznek, és kialakításuk lehetővé teszi az automatikus szállítószalag-technológia használatát.

Milyen típusú műanyag tartályokat ajánlunk az autóipar számára?

AVDA konténereket és a VDA SLC konténereket az autóipar számára gyártják. Milyen tulajdonságaik vannak? Sima aljuk van vízelvezető lyukakkal és lábakkal, amelyek lehetővé teszik a dobozok stabil és biztonságos egymásra helyezését. A műanyaggyártó bekuplast biztosítja, hogy az autóipar számára készült műanyag dobozoktartósak, UV-állóak és könnyen tisztíthatók is. Ezenkívül lazán illeszkedő fedéllel is felszerelhetők. A méretek nagy választéka lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazítsa őket.

Halmozható tárolók, összecsukható tárolók - miért és kinek ajánljuk őket?

Az egymásba rakhatóésösszecsukható konténereket az különbözteti meg, hogy egymásba rakhatók. Ennek eredményeképpen nem foglalnak sok helyet a tárolás során, és egymásra helyezhetők. Ráadásul strapabíróak, ami miatt egymásra rakhatóak. A tárolási hely megtakarításának másik módja az összecsukható tárolók használata. Ezek gyors és egyszerű módja a térfogatuk csökkentésének. Szilárd és perforált tárolódobozok egyaránt kaphatók.

Univerzális tárolók - kinek?

Ez csak egy része a bekuplast gyártó kínálatának. Ezenkívül az univerzális szállítótartályok számos változatát kínálják a sokoldalú felhasználás érdekében. Ezeket általában szállítószalagrendszerekhez és áramlásos állványokhoz igazítják. A funkcionalitásuk növeléséhez fedelek és elválasztók vásárolhatók.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist