Miért érdemes dedikált megoldásokat vásárolni a szállítótartályokhoz?

Created by Monika Sojka - Specjalista ds. marketingu | |   Logisztika

A gyártók kínálatában számos iparág számára az áruk széles skálájának tárolására és szállítására szolgáló konténerek találhatók a különböző igényeknek és elvárásoknak megfelelő megoldások: legyen szó az elektronikáról, az élelmiszeriparról, az építőiparról vagy bármely más ágazatról.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a szállítandó cikkek szokatlan mérete, kivételes törékenysége, nedvességre vagy hőmérsékletre való érzékenysége, vagy akár az áruk szállítási körülményei, illetve a tárolórendszerek követelményei miatt célszerű személyre szabott megoldásokat alkalmazni. A Bekuplast is tisztában van ezzel, és a legigényesebb ügyfelek igényeihez is igazodó, speciális műanyag tartályok választékát kínálja. Számos oka van annak, hogy a személyre szabott - azaz nem szabványos - megoldásokat válasszuk. A termék méreteihez méretezett tárolók használata csökkenti a sérülés kockázatát. Érdemes észben tartani, hogy a rosszul csomagolt tárgyak - különösen a szokatlan és nagyméretűek - nehezen és veszélyesen szállíthatók. A tárolók kialakításának és méretének a termék jellemzőihez való igazításával a termék nem mozog a ládában, így csökken az értékes tartalom sérülésének kockázata. A személyre szabott ládák az Ön termékeinek szükséges speciális biztonsági jellemzőkkel készülhetnek. A tapasztalt konténergyártó cégek alkalmanként a legjobb megoldásokat tudják ajánlani a tárolás és szállítás során bekövetkező károk megelőzésére, amelyek kialakítását hozzáigazítják:

  • Méretek,
  • formák
  • az adott termék sajátos jellemzői
  • az egyes ügyfelek elvárásaihoz.

A sérülések elleni védelem olyan kiegészítő tényezőket is magában foglalhat, mint a nedvesség, a szélsőséges hőmérsékletek elleni védelem, valamint az elektrosztatikus töltések levezetésének tulajdonsága - ez számos iparágban hasznos, például az elektronikus berendezések és az orvosi csomagolások szállításánál. Ezenkívül az orvosi ágazatban gyakran vannak szabványok és előírások a berendezések és termékek tárolására és szállítására vonatkozóan; a személyre szabott szállítási megoldásokat kínáló vállalatok ezeket a követelményeket figyelembe tudják venni a gyártás során.

Gazdaságos megoldás a személyre szabott konténerekkel

A gazdasági megfontolások is fontos szerepet játszanak. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy nem költséghatékony a személyre szabott szállítódobozok beszerzésébe való befektetés - a magasabb ár miatt, amely azzal függ össze, hogy a szállító K+F részlegének meg kell terveznie, majd le kell gyártania egy egyedi megrendelést. Semmi sem áll távolabb az igazságtól! Hosszú távon egy ilyen befektetés két szempontból is megtérül. Először is: azáltal, hogy a termék típusához és követelményeihez igazodnak, általában hosszabb élettartamúak. Emellett segítenek a szállítási és tárolási költségek csökkentésében, mivel általában úgy készülnek, hogy egymásra helyezhetők (egymásra rakhatók) legyenek, és úgy tervezték őket, hogy optimálisan védjék a termékeket a sérülésektől - függetlenül a szállítás módjától. És akkor ott van még a megjelenés. Az egyedi gyártású konténerek az ügyfélnek megfelelő színekben szállíthatók, és a márkajelzéssel vagy logókkal választhatók, amelyek növelik a márkaismertséget, és megkönnyítik a szállítás közbeni azonosítást.

Az innovációs potenciál az erősségünk

A szállítási csomagolások terén szerzett több mint 30 éves tapasztalatával a bekuplast jól ismeri a különböző piacokat és iparágakat, és tudja, mi a fontos a személyre szabott megoldások kialakításában. Testre szabott termékeit többek között a következőkben alkalmazzák

  • ipar
  • raktártechnika
  • e-kereskedelem
  • logisztika.

A "méretre gyártott" megoldások némelyike a bekuplast kínálat részévé vált és széles körben elérhetővé vált, sőt egyesek egész iparágak szállítási megoldásaivá váltak. A Bekuplastnak van egy szakértői csoportja, akik konzultáció keretében az ügyfelekkel együtt dolgozzák ki a szállítótartályokkal szemben támasztott követelmények egyéni profilját. Minden egyedi termék a vállalat saját fejlesztő részlegében valósul meg; a kétirányú kommunikáció ilyen módon történő egyszerűsítésével gyorsan és rugalmasan lehet reagálni az ügyfelek egyedi elvárásaira. A bekuplast tervezési megoldásainak skálája változatos, és többek között a következőket foglalja magában.

  • speciális konstrukciók az intralogisztikához (méretre gyártott tárolók és tálcák az AKL kisalkatrészek automatizált raktáraiban való használatra);
  • AKL konténerek elválasztókkal;
  • komissiózó konténerek az e-kereskedelmi ágazat számára és még sok más.

A vállalat az ipar számára személyre szabott konténerek gyártására specializálódott:

  • (lásd többek között az édességek szárításához, tésztákhoz való tartályokat),
  • gyógyszeripar,

és friss termékek logisztikája, a kereskedelemben és a logisztikában való felhasználás(csökkentett méretű szállítótartályok). Az ilyen tartályok fröccsöntéssel vagy vágással és hegesztéssel készülnek. A vágási és hegesztési eljárás során több tárolóedény vagy egyes alkatrészek új tárolóedénybe történő egyesítése lehetséges. A bekuplast termékek sokoldalúságát a műanyag konténerek és dobozok személyre szabott válaszfalai is fokozzák. Ezek különböző méretű termékek szállítására és tárolására testre szabhatók. A bekuplast különböző, az ügyfelek egyedi igényeihez igazodó válaszfalrendszereket kínál, többek között fröccsöntött polisztirol (PS) válaszfallemezeket; fröccsöntött polipropilén kopolimer (PP-C) válaszfallemezeket; rácsokat és egyéb egyedi megoldásokat.

"Az ügyfél a mi mesterünk" - ez a mondás a mai rendkívül változatos és versenyképes piaci környezetben különleges jelentőséget kap. Azok a vállalatok, amelyek itt sikeresek akarnak lenni, nem korlátozhatják magukat a standard megoldások kínálására. A bekuplast "személyre szabott" kínálata az egyik oka annak, hogy a vállalat globális szinten sikeres lehet.

 

A bejegyzés szerzője: B:

Monika Sojka - Marketing Specialist