Mely iparágaknak kell tudniuk a műhelykonténerek létezéséről?

Created by Monika Sojka | |   Ipari ágazatok

A műhelytárolókat és tálcákat - amint azt korábbi cikkeinkben már említettük - széles körben használják a legkülönbözőbb iparágakban és alkalmazásokban. Hasznosak garázsokban, raktárakban, szervizekben és bárhol máshol, ahol szerszámokra és kisebb tartozékokra van szükség. Rendezik a helyet, ugyanakkor - okos kialakításuknak köszönhetően - javítják a termelékenységet és az ergonómiát.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Ön szerelő? Válaszd a műhelykonténereket

Bárki lehet szerelő - képzéssel vagy szenvedélyből. De akár egy profi autószerelő műhelyről, akár egy barkácsoló garázsáról van szó, a megfelelő szerszámok megléte elengedhetetlen. Ezek pedig szeretnek eltűnni, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Ezért rendkívül fontos, hogy műhelyét rendben tartsa, és ebben a megfelelő szerszámosládák segíthetnek.

A megfelelő tároló kiválasztása attól függ, hogy milyen típusú munkát végez. Ha apró tárgyakat, például szögeket vagy csavarokat tárol, elegendőek a tartós műanyagból készült egyszerű tálcák. Ha elektronikus berendezéseket javít, érdemes részben elektromosan vezető polipropilénből (ESD) készült tárolókba beruháznia az elektronikus alkatrészek és részegységek biztonságos tárolásához. A szennyeződésre érzékeny termékek esetében érdemes fedeles tárolókat választani, a nehezebb, több kilós vagy nagyobb súlyú tárgyak esetében pedig a fémtartályok vagy a nagy teherbírású tálcák (például a műhelymunkához szükséges masszív és nagyméretű szerszámok tárolására) a megfelelő választás.

Kisebb termékeket tárol? Válasszon műhelytárolókat

A munkahelyi rendetlenség jelentősen csökkentheti a dolgozók termelékenységét, mivel a szükséges alkatrészek keresésével elvesztegetett idővel jár. A kis méretű tárgyak pedig könnyebben elvesznek. A kis termékek gyors megtalálása és azonosítása megkönnyíti a készletgazdálkodást, és elkerülhetővé teszi a készlethiányos tételekkel kapcsolatos problémákat. A gyártók által kínált tárolók színválasztéka megkönnyíti a különböző termékek sokaságában való eligazodást, valamint a tartalmuk egyértelmű címkézésének lehetőségét. Így a dolgozó gyorsan megtalálja a szükséges terméket, és használat után visszateheti a megfelelő helyre. A kis alkatrészek tárolására szolgáló tárolóedények leggyakrabban tartós, kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamukat, könnyen tisztán tarthatóvá teszi őket, biztosítja a szükséges esztétikumot és kizárja a karbantartás szükségességét. Ezenkívül ellenállnak a terheléseknek, ugyanakkor nem törékenyek, ami nagyon fontos esések, ütközések stb. esetén.

Önnek fontos a rendezettség? A műhelykonténerek felhasználási területei széles skálán mozognak

A műhelykonténerek nagy előnye a sokoldalúságuk és az egyéni igényekhez való alkalmazkodóképességük. Kis műhelyekben, garázsokban, sőt háztartásokban is tökéletesek az egyedi tálcák. Ipari és raktározási célokra érdemes megfontolni, hogy nagyobb számú tárolóedény számára állványokba és kocsikba fektessen be, amelyek nemcsak a helyet rendezik, hanem szabad mozgást is lehetővé tesznek. Másrészt az egymásra rakhatóságnak - azaz a biztonságos egymásra helyezésnek - köszönhetően az univerzális tálcák több darabból álló készletként is sikeresen használhatók, a modulok tetszés szerint könnyen elrendezhetők. Így az egyszerű, ergonomikus tároló tökéletes megoldássá válik gyakorlatilag minden olyan iparágban, ahol nagy mennyiségű kis termék egy helyen történő gyűjtésére van szükség: autóipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar, kertészet és sok más iparágban.

Összefoglaló

A konténerek, dobozok vagy műhelytálcák számos típusa megtalálható a kínálatban: zárható/nyitott, fogantyúval vagy anélkül, önálló vagy moduláris, kocsikon való szállításra alkalmas vagy állványkészleteket alkotó. Ezek tökéletesen igazolják a népszerű szlogent: Small is great!

 

A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist