News

Hogyan javíthatja raktárlogisztikáját? Válassza a bekuplast AKL konténereit

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A modern logisztikai központok, amelyek folyamatosan szállítják a termékeket az ügyfeleknek, megbízható tárolórendszereket igényelnek, amelyek azonnali hozzáférést biztosítanak minden egyes tételhez. A praktikus és tartós műanyag konténerek ebben az esetben a hatékony raktári infrastruktúra lényeges elemévé válnak, lehetővé téve nagyszámú kis termék szervezett és ellenőrzött tárolását és raktározását.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A kisméretű termékek, mint nem szabványos anyagok, különleges tárolási, elkülönítési és szállítási módszereket igényelnek. Ennek elérésében segítenek a különféle konténertípusok, amelyek kialakítása és méretei lehetővé teszik a tárolt árukhoz való könnyű hozzáférést. A műanyag konténerek használata a raktárakban (beleértve a magasraktárakat is) és a gyártóüzemekben számos előnnyel jár. Alacsony költségű és praktikus megoldást jelentenek, funkcionális kialakítással, amely a különböző változatokban és méretekben való rendelkezésre állásuknak köszönhetően lehetővé teszi a legjobb tárolási lehetőség kiválasztását az áruk méretének és a rendelkezésre álló helynek megfelelően. A gyártásuk során felhasznált műanyagnak köszönhetően pedig tartósak (és ezért újrafelhasználhatók) és sérülésállóak.

Hogyan lehet javítani a raktárlogisztikát - megoldások sora

A bekuplast az EURO-NORM basicline plus konténercsaládot kínálja, amely egyesíti a basicline sorozat előnyeit és az automatizált kisalkatrész-raktározásra (AKL) tervezett konténerek jellemzőit. A PP-C propilén-kopolimerből készült (és 100%-ban újrahasznosítható) basicline plus sorozat 600x400 mm-es szabványos alsó mérettel, kétféle, 80 és 270 mm-es tartálymagasságban kapható. A kívánt terhelhetőségtől függően választhat a következők közül:

  • dupla fenék
  • közepes minilapos fenék.

A futószalag- és áramlásos állványtechnológiához tervezett basicline plus tartályok alapfelszereltségként a következőkkel vannak felszerelve:

  • tömör falak
  • zárt fogantyúval;
  • opcionálisan a konténer automatizált kisalkatrész-tároláshoz is kapható, az oldalfalakon vízelvezető lyukakkal.

Mivel az ilyen típusú termék egyik fő előnye a sokoldalúság, amely lehetővé teszi a különböző áruk tárolását, praktikus, hogy a rakodóteret polisztirol elválasztók segítségével kisebb szegmensekre lehet osztani.

Hogyan javítható a raktárlogisztika - jól megválasztott tárolókonténerek

A bekuplast a fentebb ismertetett közepes méretű konténerek standard választékát kiegészítette a 800x600 mm-es alsó mérettel rendelkező új basicline plus termékcsaláddal, amelyek nagyobb szállítási teret biztosítanak, és lehetővé teszik a nagyméretű áruk tárolását mindenféle típusban. A széles változatválasztéknak köszönhetően - kisebb méretű társaikhoz hasonlóan - ideális megoldásnak bizonyulnak:

  • raktárakban,
  • belső logisztika
  • modern termelési logisztika.

A robusztus, nagyméretű konténerek ötféle magasságban (120 mm, 175 mm, 220 mm, 320 mm és 420 mm)kaphatók, így nagyobb szállítási teret biztosítanak. Ezenkívül a fenékváltozatok (választható sima, minilapos vagy szendvicsfenékkel) lehetővé teszik, hogy a különböző típusú rakományokhoz igazodjanak. A konténerek belseje elválasztók segítségével kisebb szegmensekre (1/16-tól 1/2-ig) osztható. E termékek további előnyei a következők:

  • opcionálisan vízelvezető lyukakkal való rendelkezésre állás;
  • tartósság és szilárdság alacsony súly mellett;
  • a beépített címketartók, amelyekből egy-egy található a rövid és a hosszú oldalon.

A basicline plus sorozat változatainak széles skáláján az elválasztókon kívül ellenőrzőablakkal vagy csuklós ajtóval is felszerelhető. A termelési logisztika hatékonyabbá tétele érdekében a konténeralap opcionálisan csúszókkal, görgőkkel vagy lábakkal is felszerelhető. Ezek a tartozékok külön rendelhetők önszerelésre. Az ügyfelek a nagyon nagy stabilitást igénylő alkalmazásokhoz megerősített fenékkel ellátott tartályok közül is választhatnak. Ezek a konténerek - amelyek különböző kivitelben és 320 mm vagy 420 mm magasságban kaphatók - már teljesen összeszerelve kerülnek szállításra. Mindegyik konténer könnyen szállítható raklapos targoncával vagy targoncával, vagy a felszerelt kerekeknek köszönhetően kézzel is szállítható.

Hogyan javítható a raktári logisztika - összefoglaló

A bekuplast tárolók ideálisak az automata gépek és szállítószalagok által kiszolgált raktárak számára, és mivel könnyen tisztíthatók, a higiénia fenntartása és a tárolt termékek veszteségének csökkentése tekintetében még a felhasználók szigorú elvárásainak is megfelelnek. Ennek eredményeképpen nemcsak az árutovábbítást, valamint a kereskedelem és a termelés logisztikáját javítják, hanem emellett megtakarítást is jelentenek az őket használó vállalatok költségvetésében.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Hogyan javíthatja raktárlogisztikáját? Válassza a bekuplast AKL konténereit - bloggrafika