Folyamatos tárolási technológia.

|   Folyamatoptimalizálás

Egy európai intralogisztikai beszállítóval együttműködve a bekuplast egy tálcát készített egy ismert brit kiskereskedő elosztó raktára számára.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A tálcát, amelyet kifejezetten a vállalat raktártechnológiájához fejlesztettek ki, különféle élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékek szállítására/előterjesztésére használják. A kiskereskedő elosztóközpontjában 160 000 tálcát használnak.

Az árukat nagy sebességgel szállítják, és a hatékony bekuplast tálca segítségével szállítószalagokra rakodják ki. A PP-ből készült, 705 x 505 mm alapméretű tálcát egy emelőlemezzel együtt használják. Mind a négy oldalát egy formába öntött címkével látják el, és úgy tervezték, hogy a szállítószalagokon különösen csendesen működjön. A tálca leengedhető, így az áruk kézzel vagy automatikusan kivehetők belőle. Az emelőlemez a szállítórendszer magasságában van tartva, így a 100 és 4200 gramm közötti súlyú termékek lecsúszhatnak az emelőlemezről. Ez a tálca alján lévő lyukakon keresztül benyomott csapok segítségével történik. A kirakodás után a tálcát ismét felemelik és továbbítják.