News

Fa kinézetű tárolóedények a tároláshoz és a termékbemutatáshoz

A bekuplast a Karls cég számára fejlesztett ki egy fából készült műanyag tárolóedényt a mezőgazdasági boltokban történő árubemutatáshoz. A különleges megoldás egyesíti a funkcionalitást és a márka lényegéhez illeszkedő dizájnt.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A rövershageni székhelyű Karls Németország egyik legnagyobb epertermelője. A friss epret Északkelet-Németországban és Berlinben a jól ismert eperstandokon és a Karls kalandfalvakban történő közvetlen értékesítés útján értékesítik. A Karls Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományban több helyen is képviselteti magát kalandfalvaival. Ezek a falvak turisztikai látványosságot jelentenek, és mezőgazdasági boltot, üveggyárat, éttermet és szabadidős létesítményeket foglalnak magukban.

 

A kihívás - egy tárolóedény az értékesítés helyén történő tároláshoz és termékbemutatáshoz.

Május és szeptember között szüretelik az epret a Karls farmon. A friss bogyókat a további feldolgozáshoz azonnal lefagyasztják. Ezekből a bogyókból készítik a híres Karls eperlekvárt a Karls kalandfalvakban. A lekvárt a látványkonyhákban főzik, palackozzák és közvetlenül a farmshopban értékesítik. Mostanáig a bekuplast szabványos műanyag edényt használták az értékesítésig történő ideiglenes tárolásra. Funkcionális, de nem egy szemet gyönyörködtető megoldás az eladás helyén történő bemutatáshoz. Az ügyfél le akarta cserélni ezt a tárolót. Az új megoldásnak csökkentenie kellett a kézi kezelést, és dizájnjában tükröznie kellett a vállalat márkakarakterét.

 

A megoldás - egy különleges konténer, amely egyesíti a dizájnt és a funkciót

A Karls és a bekuplast szorosan együttműködött egy olyan műanyag tároló kifejlesztésében, amely 18 lekvárosüveghez illeszkedik. A tároló különlegessége, hogy egyesíti a fából készült tárolók természetes megjelenését a műanyag tárolók funkcionális előnyeivel. A tároló fa megjelenése tökéletesen illeszkedik a Karls márka világához.

 

A "Karls Erlebnis-Dörfern" márkavilágához illeszkedő fadizájn

A műanyag felület fára emlékeztető textúrával rendelkezik. A tökéletes szín elérése érdekében a gyártási folyamat során folyamatosan optimalizálták a színkeveréket. Sötétebb anyag hozzáadásával harmonikus színezést értek el, amely a fában lévő gödröcskék és zárványok természetes megjelenését utánozza. A tartály fából készült megjelenése tökéletesen illeszkedik a parasztboltok rusztikus, nosztalgikus hangulatához. A tároló hosszú oldalain egy magasított területre kiváló minőségű, színes logónyomat került. A szlogen úgy néz ki, mint egy "márkajelzés" a fán.

 

A műanyag tároló előnyei, a fa természetes megjelenése

Karls tudatosan döntött a műanyag konténer mellett. A műanyag tartályok higiénikusak és könnyen tisztíthatók. Praktikus a kezelésük, mivel egymásra rakhatók. A műanyag tárolók sima felületüknek köszönhetően könnyebben kezelhetők - a fából készült tárolókkal ellentétben nincs sérülésveszély a faforgácsok miatt.

 

Személyre szabott tárolók

A lekvárokat különálló üvegekben vagy dobozokban, 3 darabos készletben áruljuk. A tartályok 18 lekvárosüveg vagy alternatívaként öt doboz lekvár tárolására alkalmasak. A tárolóedények külső méretei 404 x 299 x 144 mm. Kicsit eltérnek az euromérettől, de még így is kompatibilisek a szabványos szállító kocsival.

 

Hatékonyabb a kevesebb kézi kezelésnek köszönhetően

A korábban használt szabványos műanyag tárolóedényekben a frissen készített lekvárokat csak ideiglenesen tárolták, majd egyenként vissza kellett helyezni az eladási asztalokra. Az új, fából készült tárolók nem csak tárolásra, hanem a termékek bemutatására is szolgálnak. Ez csökkentette a kézi munka mennyiségét. A lekvárokat a tartályban egy kocsin tárolják, és közvetlenül "dobozról dobozra" töltik fel az eladási asztalokra. Ez rengeteg kézi munkát és ezáltal időt takarít meg. Ugyanakkor a lekváros üvegek biztonságosan állnak, és nem tudnak felborulni.