Dobozok a kertben: a növények biztonságosabbak

Created by Monika Sojka |

A kisméretű gyümölcsök és zöldségek szállítása problémás lehet, de az ilyen típusú szállítmányok szállítására kifejlesztett speciális kertészeti ládák használatával a kényes növényi termékek hatékonyan védhetők. A megfelelő kialakítás megakadályozza a romlást, és biztosítja, hogy a termékek frissek maradjanak, és a várt állapotban érkezzenek meg a címzetthez.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A kertészetnek, csakúgy, mint bármely más, tárolási és áruforgalmi folyamatokat alkalmazó vállalkozásnak, funkcionális és megbízható megoldásokra van szüksége a növénykínálat szállításához és tárolásához. E termékek érzékeny és romlandó jellege miatt az ültetvény-, kert- vagy faiskolatulajdonosok számára kulcsfontosságú követelmény, hogy biztosítsák a növények biztonságát, megvédjék őket a külső körülményektől és a károsodástól.

Kerti ládák - szükség van rájuk?

Az egyes zöldségek, gyümölcsök vagy növények szállítása és tárolása igényes feladat. A szállítás során a növények ki vannak téve a légköri körülményeknek (magas és alacsony hőmérséklet, napfény, páratartalom) és a kezelés során keletkező sérüléseknek. A ládáktól ezért elvárás, hogy optimális védelmet nyújtsanak ezekkel a hatásokkal szemben, hogy az áru ne sérüljön meg a címzetthez vezető úton. A különböző időjárási körülmények közötti intenzív használat miatt a kerti ládáknak a külső tényezőkkel szembeni nagyfokú ellenálló képességükkel kell rendelkezniük. A modern műanyagok használatának köszönhetően ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, és az egyes típusokat meghatározott hőmérsékletekre tervezték. A szabványos kertészeti ládák -20 és 50 Celsius-fok között tartanak ki, így biztosítva a zöldségek, gyümölcsök vagy növények szállítását és rakodását a legkülönbözőbb körülmények között.

A speciális kertészeti tárolóedények a különböző kivitelüknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a növényi áruk egyedi igényeihez igazítsák azokat. Így sok virág és palánta esetében a perforált ládák népszerű megoldást jelentenek, amelyek áttört oldala és alja optimális szellőzést biztosít. Kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik a felesleges víz elvezetését, így megakadályozzák a nedvesség pangását, és kiküszöbölik a növények tárolás vagy szállítás közbeni rothadásának kockázatát. Másrészt a párás és vizes környezetben jól érző növények számára a teli ládák, amelyek hosszabb ideig képesek megtartani a nedvességet, a legjobb választásnak bizonyulnak. Bármelyik felhasználási céltól függetlenül, a műanyag ládák kívánatos tulajdonsága, hogy egymásra helyezhetők - értékes helyet takarítva meg -, valamint stabilak és jelentős igénybevételnek is ellenállnak.

Kerti ládák - mindenki számára van valami

Napjainkban a kertészeti tárolók széles választéka megtalálható a piacon: a faiskolák, kertészetek és palántanevelők számára készült növényládák ideálisak élő és vágott virágok, cserjék, palánták, dísznövények, gyümölcsfák vagy fűszernövények szállítására és tárolására. A Bekuplast kínálatában is megtalálhatóak: a kertészeti konténerek vezető szállítójaként sokéves tapasztalattal rendelkező vállalat pontosan tudja, hogy mi számít a növények szállításakor. A kertbe szánt műanyag növényládák kiválasztásakor figyelmet kell fordítani a funkcionális tulajdonságaikra: az áruk biztonsága mellett a szállítás és a rakásolás során a felhasználók kényelmét is garantálniuk kell. Nem szabad megfeledkezni az ökológiai szempontokról sem, és ez az a terület, ahol a teljesen újrahasznosítható műanyag tárolók tökéletesen működnek.

EURO-NORM tartályok: a kertben beváltak

A fent említett előnyöket kínálják a bekuplast kerti ládái a kertészeti ipar és az üzletek számára, valamint a faiskolák számára készült konténerek, amelyek 600x400 mm-es Euro-méretben kaphatók. A vállalat különböző modelleket kínál az évelők, virághagymák, fiatal növények, valamint a faiskolák számára készült konténerek szállítására, valamint a következő növények szállítására: cserjék, díszcserjék, gyümölcsfák és erdei fák szállítására. A ládák méretstabilitásuknak és szilárdságuknak köszönhetően egymásra helyezhetők (rakásolhatóak), így helytakarékos tárolási és szállítási folyamatokat biztosítanak. A tárolók sarkaira helyezhető kupakok kiegészítő lehetősége lehetővé teszi, hogy a rakodási magasság az egyéni felhasználói igényekhez igazodva állítható legyen.

A bekuplast a növénytartályokat környezetbarát, nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) gyártja, amely 100%-ban újrahasznosítható. A gyártó különböző kiviteleket biztosít ügyfelei számára, így a dobozokat a szállítandó vagy tárolandó árukhoz igazíthatja; a többféle magasságnak köszönhetően (90 mm-től 260 mm-ig) a dobozok kis méretű termékek (pl. palánták) és valamivel nagyobb növények (kis cserjék) csomagolására is használhatók. A növénytartályokhoz megfelelő szállító kocsik is megvásárolhatók.

Palántatálcák

A bekuplast kerti ládák kínálatát a kifejezetten virághagymák ellenőrzött öntözési körülmények közötti termesztésére tervezett, méhsejt alakú palántanevelő és palántanevelő tálcák teszik teljessé. Ez egy egyedülálló termesztési módszer, amelynek előnyeit a hagyományos kertészet nem kínálja: azáltal, hogy a kertészek teljes mértékben szabályozhatják a víz mennyiségét, hőmérsékletét, tápanyagtartalmát és pH-szintjét, a növények és gyökereik jobb növekedését teszi lehetővé, így csökkentve a megállapított szabványoknak nem megfelelő selejt formájában jelentkező veszteségeket. A kétoldalas tálcák 600x400 mm-es (hossz/szélesség) szabványos méretekben és háromféle magasságban (90/112/144 mm) kaphatók. A kerti dobozokhoz hasonlóan HDPE-ből készülnek, így az újrahasznosítási folyamatokban teljes mértékben újrahasznosíthatók.

A bekuplast számos iparág - köztük a kertészeti és faiskolai ágazat - számára gyárt műanyag konténereket. Sokéves tapasztalata révén tervezői kiválóan ismerik azokat a kritikus tényezőket, amelyek növelik a növények biztonságát a szállítás és tárolás során. A kertészeti konténerek és műanyag dobozok kertészeti, faiskolai és virágszállítási kínálatának kihasználása garancia a biztonságos szállításra és az elégedettségre minden zöld rajongó számára.

 

A bejegyzés szerzője: B:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Dobozok a kertben: növények biztonságosabb - blog grafika

Posiadając takie skrzynki ogrodnicze Twój ogród zawsze będzie uporządkowany i dostosowany do nowego sezonu!

Dobozok a kertben: növények biztonságosabb - blog grafika

Wybierz odpowiednie produkty z kategorii skrzynek ogrodniczych od Bekuplast