Az intralogisztikai konténerek először csökkentik a mennyiséget!

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A bekuplast a "contecline" csökkentett térfogatú konténerekkel először egyesíti a merev minilapos konténerek tervezési előnyeit az összecsukható konténerek logisztikai előnyeivel.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A "contecline" sorozatot kifejezetten a minilad és shuttle rendszerekhez fejlesztették ki. A"contecline" konténer új, összecsukható változata azonban különleges tulajdonsággal rendelkezik: az összecsukható "contecline" modell térfogata 70%-kal csökkenthető, így a konténerek tárolása és szállítása során helytakarékosabbá válik. Összecsukott állapotban az intralogisztikai konténer oldalfalai teljesen biztonságosan rögzülnek. A helytakarékos összecsukható konténer merev miniládás konténerré válik. A stabilitás, a teherbírás és a kezelési jellemzők tekintetében az összecsukható változat a merev "contecline" konténerekkel vetekszik.

Helytakarékos, csökkenti a költségeket


Az összecsukható contecline konténer vonzó megoldás a logisztikai szolgáltatók és a nemzetközi tevékenységet folytató ügyfelek számára. Az összecsukható konténer térfogatmegtakarítása egyértelmű logisztikai előnyöket kínál. Az összehajtogatott konténerek térfogata 70%-kal csökken. Ez csökkenti a szállítási költségeket. Különösen hosszú szállítási útvonalak és nagy konténermennyiségek esetén, például új miniládák felállításakor, a megtakarítási potenciál jelentős.

Kevesebb térfogat = kevesebb CO2


A "contecline" konténer a csökkentett térfogatával környezetvédelmi szempontból is meggyőző. A merev konténerhez képest az összecsukható konténer szállításához csak a teherautószállítások egyharmadára van szükség, és jelentősen csökken az éghajlatkárosító CO2-kibocsátás és a szennyező anyagok mennyisége.

Az összecsukható intralogisztikai konténer klímasemlegesen is kapható.


A "contecline" összecsukható konténer kérésre klímasemleges változatban is kapható. a bekuplast a ClimatePartnerrel együttműködve alapvetően minden terméket klímasemlegesen is kínál ügyfeleinek. Ha egy ügyfél klímasemleges terméket választ, a gyártási folyamat során elkerülhetetlen CO2-kibocsátás kompenzálásra kerül. A CO2-kompenzáció a nemzetközi szabványok szerint auditált és tanúsított éghajlatvédelmi projektek támogatásával történik. A klímasemleges termékeket a "ClimatePartner" "klímasemleges" címkéjéről lehet elismerni.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - marketing szakértő