A tartozékok sokoldalúvá teszik a műanyag tartályokat

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek
Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A vezető gyártók által kínált konténerek számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek nélkülözhetetlen eszközzé teszik őket minden olyan vállalat számára, amely áruk tárolásával vagy szállításával foglalkozik. Tartósság és szilárdság, esztétikum és könnyű tisztíthatóság, könnyűség és hordozhatóság - ezek a műanyag konténerek jellemzői. De ez még nem minden: a kiegészítő tartozékok változatos választékához való hozzáféréssel a felhasználók növelhetik sokoldalúságukat és a lehetséges alkalmazások körét.

Szállító kocsik: kényelem és könnyű szállítás

Nincs olyan raktár, nagyüzem vagy a gyártás területén, ahol ne kellene különböző cikkeket szállítani egyik helyről a másikra. Különböző okok miatt - legyen az logisztikai, költséges vagy helyhiányos - nem mindig lehetséges a nehéz terhek szállítása targoncákkal vagy görgős szállítószalagokkal. Alternatív és minden bizonnyal olcsóbb megoldás lehet ebben az esetben a konténerek szállítására szolgáló kézikocsik használata.

Az optimális szállító kocsi kiválasztásakor érdemes több jellemzőre is odafigyelni. Az első a megengedett maximális teherbírás; az akár 300 kg teherbírású bekuplast kocsik lehetővé teszik a nehéz termékek szállítását kézikocsi nélkül. A másik a kialakítás, ami a rakodási lehetőségekben mutatkozik meg; a bekuplast kocsik a konténert körülvevő kerettel vagy keretes alappal kaphatók, és kiválóan alkalmasak az Euro 600 x 400 mm-es formátumú konténerekhez, és lehetővé teszik azok egymás mellé rakva történő szállítását. A kocsik megfelelő anyaga és kiváló minőségű kivitelezése garantálja tartósságukat és nagyfokú sérülésállóságukat; bár a műanyag nem olyan tartós, mint az acél és az alumínium, mégis vonzó ár-érték arányt kínál. Érdemes figyelmet fordítani a kerekek típusára is: a gumi és poliamid kerekek közül választhatunk, így a rakományok különböző felületeken történő szállítására is alkalmasak.

Kerekek és fedelek: bővítse a konténerek lehetőségeit

A nagyméretű konténerek szállítása rövid távolságokra kocsik használata nélkül is lehetséges; a bekuplast termékpalettájához önszerelhető görgőket kínál, amelyekkel a megrakott konténer egyik helyről a másikra mozgatható. A görgőkön kívül csúszók és lábak is kaphatók a konténerek biztonságos földre helyezéséhez; mindezek a tartozékok a dugaszolható csatlakozóknak köszönhetően könnyen felszerelhetők.

A bekuplast konténerek lehetőségeit a légmentesen záródó fedelek is bővítik, amelyek megvédik az árut a szennyeződésektől vagy sérülésektől a szállítás és a tárolás során. Válasszon a pattintható, csuklós vagy lazán illeszkedő fedelek (basicline sorozat) vagy a lazán illeszkedő, csuklós és kétrészes csuklós fedelek (silverline) közül, amelyek minden szabványos Euro-Norm konténerrel kombinálhatók. A tartályokhoz a fedelek 150 x 200 mm és 800 x 600 mm közötti méretben kaphatók. A VDA-KLT konténersorozathoz a bekuplast külön lazán illeszkedő fedeleket kínál, és a fedelek ESD-vezető anyagból készült változata is rendelkezésre áll.

A betétek és a kiegészítő tartályok növelik a sokoldalúságot

A tartályok sokoldalúsága az egyik legfontosabb előnyük. Ez tovább bővíthető a dedikált betétek használatával. Így a más áruk tárolására naponta használt dobozok más áruk tárolására vagy szállítására is használhatók üvegcsomagolások tárolására vagy szállítására. Mint ismeretes, az üveg finom és törékeny szerkezete miatt sérülésre hajlamos, ezért nem tanácsos az üvegpalackokat megfelelő védelem nélkül szállítani. A bekuplast méretben változatos betétjeinek köszönhetően az üveg a szabványos Euro-Normának megfelelő tárolóedényekben összehajtogatható vagy szállítható. A betét "alsó" változata a tartály aljára kerül; a "felső" változatot két, elöl, a fogantyúnyílásban elhelyezett borda rögzíti.

Kicsit más szerepet - nem a törékeny üveg védelmét, hanem a rendezettség biztosítását a kisáruk szállításakor és tárolásakor - a kiegészítő tartályok töltik be. Az alapötlet azonban ugyanaz: az Euro-tartályt átfogóan kisebb rekeszekre osztják. A bekuplast itt is kínál a saját basicline és silverline konténereihez méretre szabott betéteket; ez utóbbiak ideálisak az ipari alkalmazásokhoz, mivel kézi és teljesen automatikus gyűjtéshez egyaránt alkalmas peremmel vannak ellátva.

A fent említett választékot további kiegészítők egészítik ki: rugóacél öntapadós címketartók, lopásgátló plombák, sarokfedelek a tartály megemeléséhez és adapterek a térfogat megduplázásához.

Összefoglaló

A tároló- és szállítótartályok tartozékai megkönnyítik a vállalkozások életét. Sokoldalúbbá teszik a speciális körülmények és célok miatt vásárolt dobozokat, és hasznosnak bizonyulnak a szokványos helyzetekben: amikor üvegeket kell szállítani kenyértartókban (betétek), amikor érzékeny rakományokat kell elválasztani a külső tényezőktől(fedelek), vagy amikor gyorsan több helyet kell találni a felesleges terméknek (térfogatnövelő adapterek). Tény, hogy nem mindig használjuk őket, de jó, ha vannak raktáron. A nyugalom érdekében.



A bejegyzés szerzője: Beszámoló a következő témában: "A szerszámok és a csomagolóeszközök, amelyekkel az embernek nem lesz gondja, ha a szerszámok és a csomagolóeszközök nem működnek:

Monika Sojka - Marketing Specialist