A contecline kompakt intralogisztikai konténer megoldja a logisztikai kihívásokat.

|   Bekuplast termékek

A bevált contecline konténer sorozatot évek óta sikeresen alkalmazzák az intralogisztikában. A könnyű és robusztus, futófelülettel ellátott konténerek kiváló kezelhetőségükkel nyűgöznek le a futószalag-technikában. Az új, tömörített "contecline compact" változattal a bekuplast ezt az intralogisztikai tárolót további hozzáadott értékkel kínálja, amely túlmutat a puszta intralogisztikai felhasználáson.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Összenyomott intralogisztikai konténer a nagyobb hatékonyság érdekében

Az új contecline kompakt konténerrel a bekuplast a contecline intralogisztika klasszikus jellemzőire épít, de a tömörítéssel elért 70%-os térfogatcsökkenésnek köszönhetően további logisztikai előnyöket kínál. "Az intralogisztikai és projektüzletágban szerzett sokéves tapasztalataink azt mutatják, hogy az olyan kihívások, mint a fuvar- és útdíjköltségek, a korlátozott raktárkapacitás, valamint a projektkésések és az ebből eredő állásidők visszatérő témák. Ez inspirált minket a contecline compact kifejlesztésére, hogy még hatékonyabbak és erősebbek legyünk ügyfeleink számára" - magyarázza Jan Sünneker CRM menedzser a contecline compcact mögött álló ötletet.

A contecline compact megfelel egy modern intralogisztikai konténerrel szemben támasztott valamennyi követelménynek, de hozzáadott értéke a szállítás és a tárolás során az automatikus kisalkatrész-raktárba való bejutás előtt a szállítás és a tárolás során alkalmazott egyedülálló térfogatcsökkentésben rejlik. A tömörített konténer automatikusan kibontakozik a kisraktárban való használathoz. A kibontás után az intralogisztikai konténer oldalfalai teljesen biztonságosak. A helytakarékos összecsukható konténer merev miniládás konténerré válik. A konténer kézzel vagy teljesen automatikusan, néhány egyszerű lépéssel kibontható. Kérésre egy automatizálási robot is szállítható a feladat hatékony elvégzéséhez.

Több tárolóhely és hatékonyabb beléptetési folyamatok

A helymegtakarítás óriási: 40 merev konténer helyett 140 tömörített konténer szállítható egyetlen raklapon. Ez körülbelül egyharmadnyi raktárterületet takarít meg, ami kedvezően hat a szállítási költségekre, különösen a nagy távolságok esetében. Ugyanakkor több konténer helytakarékosan tárolható az ügyfél telephelyén, így az új kisalkatrész-raktár üzembe helyezésekor gyorsabban be lehet vinni őket a rendszerbe. Ez növeli a tervezési megbízhatóságot az ügyféloldalon, és csökkenti a raklapkezelést is a konténerek rendszerbe juttatásához. Harmadával kevesebb raklapot kell kirakodni, tárolni, szállítani, kicsomagolni és ártalmatlanítani.